Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lebeg a pénisz a vízen?
Szerintem nincs levegő a lankadt péniszben. Nem azért lebeg, mert kisebb lenne a sűrüsége. Inkább az a magyarázat, hogy az egyik vége rögzítve van, oda támaszkodik a súlyának nagyobb része. Tehát sokkal kisebb forgató nyomaték kell az elmozdításához, mert van valamekkora felhajtóerő.
Szóval a farkunk akkor állna be a legtermészetesebb helyzetébe. Abba a szögbe, hogy a legkevesebb szövet nyúljon meg. Ezt teszi lehetővé a víz által létrehozott felhajtóerő. Aztán lehet hogy mégis csak kisebb a sűrűsége mint a vízé, én nem vagyok tudós.
A kérdező ezek szerint biztosan egy lány :D
Archimedesz és a felhajtóerő? ismerős fizika óráról?
Igen, lány vagyok. :) És az előbb láttam a pasimat a kádban és eszembe jutott hogy itt megkérdezem. :) Már sokszor láttam és már őt is kérdeztem róla hogy miért van ez, de nem mondta meg. :D
Csak röhögött...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!