Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21/26 anonim válasza:
Biztos irigy vagyok megint... Jó tudni! :D Nem tehetek róla, hogy ha úgy látom, hogy az elsőnek olyan feje van, mintha vésővel vágták volna az arcvonásait valami fáról éppenhogy levonult nomád népek, a másodiknak pedig tipikus butaliba feje van.
Nő vagyok, de egyikkel sem cserélnék. Pedig el szoktam ismerni, ha egy nő szép, rengeteg gyönyörű nőt látni nap mint nap, de ezen nem tartoznak közéjük SZERINTEM, sry.
23/26 Mókusgyilkos válasza:
hát nagyon nem XD
az 1. feje no comment a 2.é meg olyan mint nővérem 1ik régi barbie babájának a feje de 1 az 1ben ugyanaz :D
ha már csajos képek akkor az éhes kínai lány:
24/26 anonim válasza:
Az első nekem egyáltalán nem tetszik,a második viszont nagyon szép!!
17/L
25/26 anonim válasza:
Osztom az utolsót, a második ténleg szép :) 19L
26/26 David82 válasza:
Szépnek szép, de vajon milyen lehet vele együtt élni? Kíváncsi lennék a belső tulajdonságaira is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!