Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell lepontozni az őszinte, valóban igaz választ?
Azért mert az embereknek fáj az IGAZSÁG!!! Ez van! én is mindig így járok, hogy lepontoznak! Pedig normális válaszokat adok!!! Tudod az emberek többsége nem szereti kimondani, hogy ha sz@rban él, úgy tesznek, mintha minden rendben lenne, mert fáj kimondani, hogy vmi nem stimmel!
De nem kell velük foglalkozni!
Én is válaszoltam egy kérdésre,másnap nézem 58%!Mondommivan!Pedig semmi rossz nem volt benne, a kérdésre reagáltam!!!
Én meg bezzeg mindenkit pontozgatok fel,aki normális választ írt...erre én mit kapok?Lepontoznak!
"Elkeserítő és ílyen lepontozós faszoktól romlik a válaszaid statisztikája."
Sz...d már le a statisztikádat!
Ha jó választ adtál, annak a kérdező örül, és hálás érte. A többivel meg ne foglalkozz!
A kérdezőnek akartál válaszolni?
- Igen. => Akkor mit törődsz te másokkal?!?
- Nem, hanem csak szerepelni kartál? => Akkor tanulj az esetből és legközelebb igyekezz jobban szerepelni.
én eccer válaszoltam egy olyan kérdésre h hol lehet ilyen pólót kapni, leírtam h hol, erre lepontoztak:D
pedig ott lehetett kapni:D
meg egyszer olyanis volt, h egy srác feltett egy kérdést, plusz írt hozzá hosszabb magyarázatot, senki más nemértette h miről is beszél, így persze senki sem értett vele egyet, én megértettem, válaszoltam neki, írta is a kérdező h pontosan erre gondolt ő is, éshogy én milyen jól leírtam, erre lepontoztak a többiek :S
sztem ezmár bizonyos fokú betegség ezeknál a lepontozóknál, ha vmi nemúgy van ahogy ők gondolják, akkor azt lepontozzák:D
ezaz éretlenség, és gyerekesség egyértelmű jelei.
12:37-es! Ez azért nem igaz, hogy a lányoknak felfelé, a fiúknak meg lefelé pontozzák...Én lány vagyok és úgy érzem hasznos válaszokat adok, mégis nem egyszer jártam már úgy, hogy 40% 50% ot kaptam...Szóval szerintem ez nem a nem kérdése:)
Első vagyok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!