Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a sminkelt arcú, vasalt hajú, szövetkabátos csajok k*urvára elvannak szállva maguktól?
Az ilyen csajok ugy mennek az utcán, mintha valami istennők lennének, akik " nem néznek rá akárkire"
Köszönni nem tudnak, elvárják hogy csodálják őket. Miért van ez?
a kérdező nem azt kérdezte, hogy ki nem beképzelt annak ellenére, hogy a leírtakhoz hasonlóan viselkedik, senkit nem vádolt meg azzal, hogy ő ilyen.
azt mondta, hogy az ilyen lányok úgy szoktam menni, hogy lerí róluk a beképzeltség. gondolom emelt fővel, flegmaképpel, magukat riszálva vonulnak az utcán, ami tényleg irritáló.
de a kérdés helyesen úgy szólna:
miért ilyen SOK ilyen lány? nem mindegyik.:)
Utolsó, miért érdekli a kérdezőt, hogy miért ilyen sok az ilyen lány? Úgysem tud mit tenni ellene. Ez van és kész. Nehogy már ezért ne tudnátok nyugodtan aludni. -.-
Sok hülye kérdés...
Azért abba is bele kellene ám gondolni, hogy vajon miért viselkedik veled úgy egy lány, ahogy...
Például nem rég a buszmegállóban azok a tipikus szotyit törögető, káromkodós cigányok be akartak engem is vonni a "beszélgetésükbe", persze én nem mentem bele, mert biztosan nem járatom le magam velük. Erre megkaptam, hogy milyen beképzelt vagyok és fent hordom az orrom.
Szóval minden ember viselkedik beképzelten bizonyos helyzetekben, bizonyos emberek között, és nem csak a másikra kellene fújni, hanem magunkba is nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!