Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz hogy ha a párok x %-ának az egyik partnere tudná a fészbúkja jelszavát, tönkre menne a kapcsolat? 19/L
Hosszú történet, hogy miért...megpróbálom röviden leírni.
Volt egy alkalom mikor én úgy tudtam, hogy a barátom buli után otthon alszik majd....reggel hív az anyukája, hogy nem tudo e hol van mert nem ment haza.
Nagy nehezen sikerült elérnek,az volt a válasza, hogy egyik haverjánál aludt...de közben és hallottam olyan pletykát is, hogy egy csajnál volt.
Nem akartam elhinni előszőr, mert tényleg nem volt ilyen soha az 5 év alatt. De csak csábított az a facebook...úgyhogy beléptem és elolvastam, hogy miket beszélt azzal a bizonyos haverjával akinél " aludt"...akkor persze hülyének voltam nézve, megbeszélték h nekem mit kell majd beadni stb.
Úgyhogy így ért véget az 5 és fél éves kapcsolatom...
Én úgy vagyok ezzel, hogy nincs mit titkolnom.Tehát nézze, ha jól esik neki.Ő már más tészta(hozzá teszem mi együtt élünk)egyszer lestem meg, mert belépve maradt a facebookon és hajtott a kíváncsiság.De el is mondtam neki, kiakadt,hogy ezt azért ne, mert miért nem bízok benne, stb. Elmondtam neki, miért néztem meg és nem értettem a felháborodását.Elmondtam az én véleményemet erről, megbeszéltük.Azóta is néha belépve marad, de már nem zavarja ha belelesek, én személy szerint ki se szoktam lépni, ő is belenéz ha akar én is.De mivel együtt élünk, így kissé könnyebb a helyzetem, hisz ha hirtelen eljárogatna nélkülem, feltűnne. Szóval szerintem ember függő.
Én úgy gondolom, ha már párom van akkor nincs olyan, hogy én csak mi vagyunk.Egy kapcsolatért, hogy jól működjön kompromisszumot kell kötni mind a két félnek és igen fel kell adni pár dolgot.
Hát nem tudom, lehet...de nem akartam megvárni.
Nem gyanakodtam ez volt a plána...tipikusan olyan ember volt akiről az lett volna az utolsó feltételezésem,hogy képes lenn megcsalni. Ezért sem akartam elhinni elsőre.
Persze állítólag nem csalt meg, ezt is megmagyarázta utólag...de ez egy másik történet.
Nem is ezen van a hangsúly...nagyon megalázó volt, hogy a hátam mögött összebeszéltek és hülyének néztem...és képes volt a képembe hazudni. Nekem ez sok volt. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!