Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy ha sokkapcsolat azért megy tönke vagy nem működik, mert a srác túlzásba viszi a romantikát és a csöpögést?
Mondd meg neki,hogy ez téged igesít..én sem vagyok oda a túlzott romantikáért,valahogy nem tudom kezelni a dolgot és hülyén érzem magam közben..
de néha napján egy szál rózsának nagyon tudok örülni :)
Szent ég,ezzel én is így vagyok.Szakítottam a sráccal.
És ilyet szól:"miért baj,az ha szeretnek?"
De megfúlladtam mellette :(
nem bírtam,.
De nem érted??????
Nem törödött azzal hogy mit érzek.Csak kihasznált!
Semmivel nem törödött csak azzal mennyire szeret.Unalmas volt.
Megvertek páran.Törödött vele? nem.Csak azzal hogy szeretlek.
A dolgaimba beleszólt.És rajtam keresztül akart valamit elérni az életben.
Ez a nyomorult oldal tényleg ennyire tele van ilyen f*szláma p*csákkal? Csak a lelkileg éretlen a szerelmet még csak hírből se ismerő lotyók nem tudnak mit kezdeni vele mikor egy beléjük fülig szerelmes fickó megpróbálja körberajonganni őket, ezért én meg azt mondom, hogy még a pasi jár ilyenkor jobban, legalább nem kell kígyót melengetnie a keblén, komolyan annyi csaj van aki nem érdemelne maga mellé egy debil alkoholistát se aki minden este félhullára veri!
Egyszerűen ez a mai selejt generáció képtelen nőként viselkedni, és hagyni hogy imádják, de képtelen a mélyebb érzelmek kifejezésére is, ez így undorító és lassan nem is lesz olyan aki ilyenekért csak egy gyufát arrább tegyen mert nem érdemli egy se!
Köszi.Távkapcsolat volt.
Sosem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!