Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem sok egy kicsit ezen az oldalon a pedofil?
Nem tudom, engem egy sem keresett meg...x] (18F)
De akkor már felvetném, nem sok egy kicsit a gyengébb szellemű? Nem fogyatkosra gondolok, meg nem személyeskedés, pláne nem a kérdezőnek, de olyam alapvető erkölcsi/társadalmi kérdéseket képesek felvetni, az érzelmi részről nem is beszélve, hogy hátamon feláll a nem létező szőr! Persze, senki nem születik készen, én is sok mindent tanultam itt, de az érzelmi háttérhez való hozzáállást a próbálkozásaimból tanultam, basszus! És szerintem, ha valaki valakit megcsal, nem BDSM a megoldás (nem vicc, van vagy 80 válasz a témában), hanem vagy megbeszélik, vagy kidobja a leány. Ha meg BDSM, azt lehet egyébként is nem kell hozzá apropó. Ez az egész "polotikailag" meglehetősen inkorrekt, de mivel trollkodni nem akarok, mert nem tartom se méltónak, se célravezetőnek, itt sírtam el bánatom.
Köszönöm!
Nem sok egy kicsit ezen az oldalon az idióta kis tinip.csa?!
Pedofil az, aki fejletlen gyerektestekre izgul. Értsd: 0-tól kb.11-12-évesig. Egy 12 évesnek is lehetnek kifejlett másodlagos nemi jellegei, de egy 13 évesnek már biztosan vannak. Ez már a türelmetlen kategória, bár a törvény még bünteti. Az meg szintén egy érdekes kérdés, hogy 13 évesen mi a rákot keresel itt?
És rohadt naiv vagy, ha azt hiszed, hogy komoly szándékaik lettek volna veled:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!