Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám megelőzni?
Figyelt kérdés
Borotválás után pár nappal megjelennek kisebb piros foltok és nem tudom őket eltüntetni illetve megelőzni. Válaszokat előre is köszönöm.2009. aug. 21. 00:41
1/5 A kérdező kommentje:
A nemi szőrzetemre gondoltam de sajnos véletlenül nem irtam oda. Sajnálom.
2009. aug. 21. 00:42
2/5 anonim válasza:
Azok másnap is megjelennek és a következő nap meg elmúlnak.
4/5 anonim válasza:
Nem kell megelözni nagyon hamar elmulnak... viszont ha annyira zavar kend be valamivel
5/5 anonim válasza:
Kend be utána kamillás hintőporral, vagy valamilyen más bőrnyugtatóval, akkor eleve ki sem jönnek a foltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!