Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy "csak úgy" elélveztél?
Figyelt kérdés
Éjjel, karba tett kézzel elkezdtem fantáziálni. Fél óra alatt annyira felizgultam, hogy nem is tudom leírni :) Már épp ott tartottam, h ezt nem bírom tovább és rásegítek kézzel. Abban a pillanatban akkorát élveztem, mint még soha. A haverom azt mondja, hogy ez egy kamu, és azóta nekem sem sikerült újra. Én azért hallottam ilyenről korábban, de azt hittem, hogy csak alvás közben sikerül, ha nem csináltad már 3 hete. Én viszont előtte 2 nappal többször is kivertem.2009. aug. 21. 00:05
1/5 anonim válasza:
fiatal korban még ez sem lehetetlen
2/5 anonim válasza:
Szia.
Ismerös helyzet.:D Még régebben kiváncsi voltam, hogy meddig bírom maszti nélkül. Így hát nem masztiztam. Az elején elég jól bírtam és a vége felett mindig kerültem az egyedülétett nehogy kísértésbe essek. 3 hét múlva egyszer arra ébredek fel (olyan 3 órakörnyékén) Hogy felizgultam és mire észbe kapnék már el is mentem. Na ami összegyüt mind a gatyában végezte. Azóta inkább nem várom meg:D
3/5 anonim válasza:
4/5 anonim válasza:
előző vagyok. a szám rólatok szóól:D
5/5 A kérdező kommentje:
Vazz, kicsordult a könnyem, mikor megláttam a szám címét XD
2009. aug. 22. 13:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!