Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ti szeretitek azt, ha a párotokhoz bújhattok, és úgy "cirógatjátok" egymást?
Figyelt kérdés
Lányok! Ti szeretitek azt, ha a párotokhoz bújhattok, és úgy "cirógatjátok" egymást?Vagy ha a párod bújik hozzád?Tudom hülye kérdés... de baráti kötömben van oylan csaj aki ezt nem szereti.2009. aug. 20. 22:44
1/5 anonim válasza:
Én jelenleg csak szeretném ezt, mert nincs barátom, de amikor volt, én szerettem bújni, és cirógatni. Kár, hogy a fiú erre nem volt vevő, neki több kellett volna mindig.
2/5 anonim válasza:
Iiiigen, nagyon. Bár, egy kicsit önző tudok lenni. :) Mert szeretem, ha bújhatok, és például kulcscsont gödörbe hajolhatok, meg ölelgethetek, viszont órákig el tudom viselni, ha a hátamat cirógatják. :)
3/5 anonim válasza:
Én is párkapcsolatba vagyok. De a kedvesem nem szerti ha hozzábújok. De én szeretnék valakihez hozzábújni aki tényleg szeret engem! De nem minden úgy sikerül ahogy tervezzük!
4/5 anonim válasza:
Nincs barátom,nem is volt.De érzem,hogy milyen jó lenne néha ha lenne barátom és összetudnánk bújni:)
14/L
5/5 anonim válasza:
Nagyon szeretek hozzábújni a Gyuszkómackómhoz:) (Azért hívom így, mert mackós alkat, nem azért, mert egy beképzelt plázacica vagyok, fuujjj...:)) Ő is szeret bújni:) 18/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!