Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek mekkora szerszámmal esik jól a sex?
Figyelt kérdés
vastagság, hossz kürülbelüli méret2012. dec. 10. 16:52
11/18 lpeter87 válasza:
Nem a csónak mérete számít hanem a víz ereje. :)
12/18 anonim válasza:
11 vagyok... igaz utolsó , de a kérdés az volt h mekkorával esik jól , szval nekem a LEGJOBBAN egy ilyen mérettel esett jól... érted? egyébként tudta is "használni"
13/18 anonim válasza:
az exemnek hosszabb volt de vékonyabb a mostaninak meg kisebb és vastagabb az utóbbi jobb :)
14/18 anonim válasza:
Én szeretem, ha hosszú (17-21), a vastagság nálam nem annyira mérvadó.
15/18 anonim válasza:
igaz, hogy az enyém rövid, de viszont vékony. és legalább a lányok nem sikítoznak, ami annak is köszönhető, hogy puha és nem okoz fájdalmat.
16/18 A kérdező kommentje:
jaja ezt ismerem... akkor vagy profi, ha betudod adni a csajnak, hogy azért kicsi, és puha, hogy ne fájjon :D enyém am 14,5-15 hosszú, és 13-14 vastag (kerület) átmérője, a legvastagabb helyen 4 cm...
2012. dec. 10. 19:36
17/18 anonim válasza:
a fa reszerűből, a kicsi is bőven sok, a csavarhúzóból a jó nagyot kedvelem, mert annak jó a fogása. a kisebb fogók is nagyon jól jönnek, néha viszont szükségem szokott lenni a csőfogóra. fűrésszel még nincs tapasztalatom.
18/18 anonim válasza:
Figyelmed be ajánlanám A gyönyör iskolája című filmet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!