Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lenne a szerelem? Gáz ha az első szerelmem egy lány, amikor én is lány vagyok? (A többi lent megtalálható. )
Tegnap délután az egyik barátnőmnél voltunk és csak úgy szórakozásból elkezdtünk szórakozni. Smároltunk, simogattuk egymást. A vége az lett, hogy mindketten beindultunk. Ekkor ő kiszívta az én nyakam, amit én nagyon élveztem.
Azóta nagyon vonzódom hozzá. Amikor csak meglátom (az osztálytársam is) eszembe jut miket műveltünk és újra és újra meg akarom csókolni.
Egy biszex ismerősöm szerint ne tagadjam, hogy fülig belezúgtam. Nem tagadom. De mégis... ez lenne az a nagybetűs szerelem?
16/L
Igazából nem csak vágyom rá. Nem a csókokról van szó meg mi egyebekről. Vigyázni akarok rá, hozzábújni. Ezenfelül pedig megérinteni. Sokszor. Sokszor.
De a vágyam mellett ott van az a fura érzés. Mint amikor zsibbad a lábad. Na én azt a mellkasomban érzem. És remegek ha megérint. Szaporábban lélegzem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!