Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnám elérni, hogy odáig legyenek értem a csajok, még úgy is, ha nem vagyok egy donhuan?
Hali, én egy srác vagyok, de azon a tanácson, hogy "gyúrj" megakadt a szemem, ezért írok:
Én UUUUUTÁÁÁÁLOOOM a gyúrást. Az úszás az igazi!
Hogy miért? Íme az okok:
-A gyúrás gyorsan fejlődő, látványos izmokat ad, amikkel lehet, hogy fel tudsz emelni egy buszt[maaajd egyszer], de hamar elfáradsz bele.
-Ezzel szemben az úszás szálkás izomzatot ad, ami bár lassabban fejlődik, de jóval erősebb mint a gyúrtizom, és sokkal hosszabb ideig bírja ugyanazt a teljesítményt nyújtani [mivel, ugyebár az úszás arról szól, hány kilométert úszol le], tehát kitartó izomzatot ad.
-A gyúróizmok nem annyira tartósak mint a lassan fejlődő szálkás izom. ha kihagysz 3 hónapot lecsökken az izomzatod.
-Ezzel szemben a szálkás izomzat, mivel lassan épül ki, sokkal lassabban épül le [valamennyire biztos leépül, bár én nem tapasztaltam ilyet :D]
-A gyúrás dögunalom. Még ha zenét hallgatsz akkor is. Régen próbáltam gyúrni de a századik fekvő környékén már félálomban voltam xD. Pedig ment a metál.
-Az úszás viszont [szerintem] élvezet! Nem tudom megmagyarázni miért, ez ugyan olyan, mint hogy szobabiciklizni dögunalom, rendesen bringázni viszont jó.
-A gyúrás tönkrevágja az izületeid!!! A gerincedet mondjuk [ha van személyi edződ] segít rendbehozni, de úgy fogsz ropogni ha túl sokat gyúrsz mint egy friss húszezres :P
-Az úszás ezzel szemben nem tesz semmi ilyet, a gerinced viszont ugyanúgy rendbehozza [a gerincet azért mondom, mert MINDEN srácnak van gerincferdülése. valamennyi]
A víznek egyébként nagyobb az ellenállása mint ha levegőben mozgatnád a karod, és mondjatok ellent nekem, de az úszás elég furcsa efekttel jár: Ha úszol, a vízben könnyebb vagy, viszont nagyobb az ellenállás. Lehet, hogy velem van csak így de:
A karod jobban fárad az úszástól, VISZONT azt, hogy valójában mennyire fáradt, nem érzed addig a pillanatig amíg kijössz a vízből... Ez azt eredményezi, hogy simán megerőlteted még a "fáradt" karod, ami pedig nagyon segít az izomfejlődésben.
Szóval mindenképp az úszást javasolnám erősödés céljából, mégpedig a következő módszerrel:
Ha nem tudsz pillangózni [nem bírsz], akkor csak ússz mellel jó erősen húzva a karod. Egy idő után képes leszel pillangózni békatempóval [szal a mellúszás tempójával], aztán ha már elég erős vagy menj el egy edőzhöz megtanulni a rendes pillangót és ússz sokat abban, ugyanis iszonyúan erősíti a kart/vállat/hátat [a lábtempó pedig fenékre jó (amit néznek a lányok)].
Egyébként egyél sok fehérje/szénhidrátdús kaját, mert anyag nélkül nem tud fejlődni az izom. Ne feledkezz meg a különféle zöldségekről/gyümölcsökről, ezekben van egy csomó ásványi anyag meg mindenféle cucc ami jót tesz neked és az izmoknak.
Mivel az izomzatról már regényt írtam, azt hiszem egyéb tippek jöjjenek:
Ha szemüveges vagy, és megteheted, azonnal menj el egy szemészhez kontaktlencsét szerezni. Van akinek jobban áll a szemüveg, de ez elég ritka szerintem.
Amire figyelni kell:
NE rágd a körmöd! [véletlen se] És figyelj, hogy ápolt legyél [ne legyen tiszta dzsuva a körmöd[alatt]].
Fura szokás, de a nők nézik a cipőt (hülyeség, ugyexD?)
Tehát tartsd rendben a csukád, ne legyen egy szakadt bőrdarab a lábadon [ha van rá pénzed vegyél valami márkásat].
Kérd meg pár közeli lány barátodat[lehetőleg jól kinézőket, akiknek van stílusuk], hogy segítsenek egy neked jól álló stílust kialakítani.
Az önbizalom marhafontos... A lányok megérzik, ha fosós galamb vagy [ez nem offenzív jelző volt], én tavaly az voltam, minden csaj kikosarazott, alkalmaztam a fenn ecsetelt módszert, minden csaj engem bámul és folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket :P.
Úgyhogy szard le mit gondolnak rólad mások, érezd jól magad a bőrödben, vedd lazán az életet!
Az ápoltsághoz hozzátartozik a zsíros haj megszűntetése is, szóval gyakran moss hajat [1-2 naponta].
A tartásodra marhára figyelj! Húzd ki magad [Azért ne állj vigyázzba mint egy katona], bár a helyes tartás az izomzattal magától jön [ahogy jött nálam], úgyhogy nem kell túl sokat foglalkoznod ezzel. Ja és nézz a lányok szemébe. Bizalmat sugároz. Én folyamatos szemkontaktust tartok az ismerőseimmel,[nem csak lányokkal], és ezek az emberek nagyon közeli barátaimmá váltak.
Én nem tudom, hogy nézel ki és ezek közül mi jellemző rád, ami úgy érzed érvényesül rád, az arra adott tanácsot alkalmazd, a többivel ne törődj.
u.i. [nem, nem vagyok homár, hogy írtam, csak megpróbálok segíteni szenvedő fajtársaimnak :P]
u.u.i: Remélem tudtam segíteni, és sok sikert legyél KITARTÓ!!! 16/F
ezen már én is gondolkoztam! de nyugi a jó csajoknak mindíg tróger pasijuk van úgyhogy ne add fel!
vagy próbáld ki a feromon parfümöket, szerintem kamu de mi van ha mégse?????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!