Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám elérni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni, hogy odáig legyenek értem a csajok, még úgy is, ha nem vagyok egy donhuan?

Figyelt kérdés
Tudnátok tippeket adni?
2009. aug. 20. 21:28
 1/6 anonim ***** válasza:
jó dumával,humorral bárki el tudja magát adni...gondolom,azért 1 fokkal szebb vagy az ördögnél:))))
2009. aug. 20. 21:33
 2/6 anonim ***** válasza:
egyetértek az elsővel! viszont ha nem természetesen adod elő magad,akkor pont az ellenkezőjét fogod kiváltani...:S szóval vigyázz!
2009. aug. 20. 21:45
 3/6 anonim ***** válasza:
járj el gyúrni, adj magadra, öltözködésben kérdd ki don huanok vagy csaj ismerősök véleményét. amúgy legyél mindenre nyitott, vicces, ne mondj senkiről semmi rosszat, segíts az embereknek.
2009. aug. 20. 22:10
 4/6 anonim ***** válasza:
még hozzá tenném, légy udvarias :)
2009. aug. 22. 19:12
 5/6 anonim ***** válasza:

Hali, én egy srác vagyok, de azon a tanácson, hogy "gyúrj" megakadt a szemem, ezért írok:

Én UUUUUTÁÁÁÁLOOOM a gyúrást. Az úszás az igazi!

Hogy miért? Íme az okok:

-A gyúrás gyorsan fejlődő, látványos izmokat ad, amikkel lehet, hogy fel tudsz emelni egy buszt[maaajd egyszer], de hamar elfáradsz bele.

-Ezzel szemben az úszás szálkás izomzatot ad, ami bár lassabban fejlődik, de jóval erősebb mint a gyúrtizom, és sokkal hosszabb ideig bírja ugyanazt a teljesítményt nyújtani [mivel, ugyebár az úszás arról szól, hány kilométert úszol le], tehát kitartó izomzatot ad.

-A gyúróizmok nem annyira tartósak mint a lassan fejlődő szálkás izom. ha kihagysz 3 hónapot lecsökken az izomzatod.

-Ezzel szemben a szálkás izomzat, mivel lassan épül ki, sokkal lassabban épül le [valamennyire biztos leépül, bár én nem tapasztaltam ilyet :D]

-A gyúrás dögunalom. Még ha zenét hallgatsz akkor is. Régen próbáltam gyúrni de a századik fekvő környékén már félálomban voltam xD. Pedig ment a metál.

-Az úszás viszont [szerintem] élvezet! Nem tudom megmagyarázni miért, ez ugyan olyan, mint hogy szobabiciklizni dögunalom, rendesen bringázni viszont jó.

-A gyúrás tönkrevágja az izületeid!!! A gerincedet mondjuk [ha van személyi edződ] segít rendbehozni, de úgy fogsz ropogni ha túl sokat gyúrsz mint egy friss húszezres :P

-Az úszás ezzel szemben nem tesz semmi ilyet, a gerinced viszont ugyanúgy rendbehozza [a gerincet azért mondom, mert MINDEN srácnak van gerincferdülése. valamennyi]

A víznek egyébként nagyobb az ellenállása mint ha levegőben mozgatnád a karod, és mondjatok ellent nekem, de az úszás elég furcsa efekttel jár: Ha úszol, a vízben könnyebb vagy, viszont nagyobb az ellenállás. Lehet, hogy velem van csak így de:

A karod jobban fárad az úszástól, VISZONT azt, hogy valójában mennyire fáradt, nem érzed addig a pillanatig amíg kijössz a vízből... Ez azt eredményezi, hogy simán megerőlteted még a "fáradt" karod, ami pedig nagyon segít az izomfejlődésben.

Szóval mindenképp az úszást javasolnám erősödés céljából, mégpedig a következő módszerrel:

Ha nem tudsz pillangózni [nem bírsz], akkor csak ússz mellel jó erősen húzva a karod. Egy idő után képes leszel pillangózni békatempóval [szal a mellúszás tempójával], aztán ha már elég erős vagy menj el egy edőzhöz megtanulni a rendes pillangót és ússz sokat abban, ugyanis iszonyúan erősíti a kart/vállat/hátat [a lábtempó pedig fenékre jó (amit néznek a lányok)].

Egyébként egyél sok fehérje/szénhidrátdús kaját, mert anyag nélkül nem tud fejlődni az izom. Ne feledkezz meg a különféle zöldségekről/gyümölcsökről, ezekben van egy csomó ásványi anyag meg mindenféle cucc ami jót tesz neked és az izmoknak.

Mivel az izomzatról már regényt írtam, azt hiszem egyéb tippek jöjjenek:

Ha szemüveges vagy, és megteheted, azonnal menj el egy szemészhez kontaktlencsét szerezni. Van akinek jobban áll a szemüveg, de ez elég ritka szerintem.

Amire figyelni kell:

NE rágd a körmöd! [véletlen se] És figyelj, hogy ápolt legyél [ne legyen tiszta dzsuva a körmöd[alatt]].

Fura szokás, de a nők nézik a cipőt (hülyeség, ugyexD?)

Tehát tartsd rendben a csukád, ne legyen egy szakadt bőrdarab a lábadon [ha van rá pénzed vegyél valami márkásat].

Kérd meg pár közeli lány barátodat[lehetőleg jól kinézőket, akiknek van stílusuk], hogy segítsenek egy neked jól álló stílust kialakítani.

Az önbizalom marhafontos... A lányok megérzik, ha fosós galamb vagy [ez nem offenzív jelző volt], én tavaly az voltam, minden csaj kikosarazott, alkalmaztam a fenn ecsetelt módszert, minden csaj engem bámul és folyamatosan kapom a pozitív visszajelzéseket :P.

Úgyhogy szard le mit gondolnak rólad mások, érezd jól magad a bőrödben, vedd lazán az életet!

Az ápoltsághoz hozzátartozik a zsíros haj megszűntetése is, szóval gyakran moss hajat [1-2 naponta].

A tartásodra marhára figyelj! Húzd ki magad [Azért ne állj vigyázzba mint egy katona], bár a helyes tartás az izomzattal magától jön [ahogy jött nálam], úgyhogy nem kell túl sokat foglalkoznod ezzel. Ja és nézz a lányok szemébe. Bizalmat sugároz. Én folyamatos szemkontaktust tartok az ismerőseimmel,[nem csak lányokkal], és ezek az emberek nagyon közeli barátaimmá váltak.

Én nem tudom, hogy nézel ki és ezek közül mi jellemző rád, ami úgy érzed érvényesül rád, az arra adott tanácsot alkalmazd, a többivel ne törődj.

u.i. [nem, nem vagyok homár, hogy írtam, csak megpróbálok segíteni szenvedő fajtársaimnak :P]

u.u.i: Remélem tudtam segíteni, és sok sikert legyél KITARTÓ!!! 16/F

2009. aug. 29. 13:31
 6/6 anonim válasza:

ezen már én is gondolkoztam! de nyugi a jó csajoknak mindíg tróger pasijuk van úgyhogy ne add fel!

vagy próbáld ki a feromon parfümöket, szerintem kamu de mi van ha mégse?????????

2010. márc. 10. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!