Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy tudna egy lány leszólítani titeket? Úgy hogy az imponáljon, de ne tűnjön "hivatásosnak".
20 éves vagyok, nincs barátom, nem vagyok pr*sti és semmi ilyesmi..
Sokszor látok az utcákon, bevásárlóközpontokban, élelmiszerboltokban, benzinkútnál stb. férfiakat, akik erőteljesen bejönnek nekem (ilyen sármos kisugárzásuk van).
Hogy lehetne ismerkedést kihozni egy ilyen szituációból?
Ha megvan a szemkontaktus, csak mondd neki, hogy: Szia!
Ha veszi a lapot, majd próbál ő mondani valamit, ha nem, akkor mondhatod neki, hogy nagyon nézett, talán ismeritek egymást?
Ha erre sem mutatkozik be, és próbálja felépíteni a beszélgetést, akkor hagyd a francba, valószínűleg így is ciki lesz majd neki, hogy megmagyarázza a mögötte álló csajának, hogy mégis ki a franc vagy te.
Nyílván nem szólítom meg, ha ott van mellette a csaja (vagy bármi más nő, nem kockáztatok). Csupán attól tartok, hogy elküld a fenébe.
Lányok szokták ezt csinálni fordított esetben. Ezért tartok tőle.
Akkor én hülye vagyok
Ja, lányok ezt csinálják, fiúk nem.
A mögötte álló csaját meg azért hoztam fel, hogy ne érezd magad kellemetlenül, ha esetleg nem jönne össze.
Le is buzzizhattam volna, de valami polkorrekt dolgot akartam inkább írni.
hát ha helyes is a pasi, nem hiszem hogy azért gyakran leszólítgatnák a lányok.. nem erről híresek :D
ha ebből indulok ki akkor nem érhet csalódás, viszont ha abból indulok ki hogy vannak bizony nagyon modortalan, tapló férfiak is (hiába tűnik kivülről szimpinek) akkor bizony még az is lehet nyílvánosan elküld a francaba, vagy lek*váz. vagy tévedek? rosszul látom a dolgokat?
Ti, férfiak örülnétek ha leszólítana egy fiatal lány?
Történt már veled, barátnőiddel, szomszédnéni keresztlányaival ilyen, hogy nyilvánosan meg lettek szégyenítve, csak mert érdeklődtek egy pasi iránt?
Vagy olvastál itt ilyen kérdést, hogy ez egy lánnyal valaha is megtörtént.
Biztos volt már ilyen, néha a lottó ötöst is kihúzzák, de nem tipikus. Nagyon nem.
Igen, pl:
- szia ne haragudj, tudnál segíteni szerinted ez a ruha hogy áll mert nem akarom h bohócnak nézzenek benne...
- ne haragudj segítenél azt onnan levenni...
- vagy parkolóban ha valami nehezet veszel , h segítene e berakni a kocsiba, vagy mittudom én.
- vagy szia bocs de nem értek semmit a tv-khez és nem akarom itt az eladót megkérdezni mert hülyének nézne, hogy melyiket érdemes megvenni szerinted
Szóval akármelyik osztályon is vagy egy ilyen bev.központvban oda tudsz memnni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!