Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudok magamnak rendes baratnot kapni?
Figyelt kérdés
24 eves vagyok minden rendben van magammal de megis akadnak egy ket dolog ami nem tetszik a csajoknak, pl tul kicsi ott lent, nagyon szoros vagy ( pedig nem igaz) nem birod sokaig , mind csak ezeket a szavakat hallotam a noktol.
Meg a jo mult korjaba 2 utcalany is el utasitott azt mondvan h nem jovok be nekik. Mar regota nincs baratnom ha jol emlekszem 3 eve s azota nincs semmi koztem es a nok kozott csak csok es mas semmi de en mar tovabb akarok menni nekem is kellene egy jo noi ....
mit tehetnek mar.
koszonom a valaszokat
2009. aug. 20. 14:23
1/7 anonim válasza:
kapni? boltban?
szerintem inkább agyra gyúrj kicsit.
2/7 anonim válasza:
hiába panaszkodsz itt nekünk, mi aligha tudnánk bármit is tenni... neked kell változtatni a dolgokon, esetlen ne qrvákkal és szőke plasztikázott libákkal ismerkedj, akiket csak a pénzed és a péniszed mérete érdekel, hanem normális lányokkal. erre még nem gondoltál?
3/7 anonim válasza:
teljessen egyet ertek az elottem kommentalokal... foleg az elsovel... h lehet igy beszelni egy lenyrol... kapni???... talan ezert sincs egy normalis kapcsolatod se.
5/7 A kérdező kommentje:
kapni helyet talalni igy jobb
nem szoke pi-csas plazamcicakrol van szo hanem rendes komoly csajokrol akikrol nem is gondoltam volna h valamibe bele kotnek, nem tetszik
2009. aug. 20. 14:45
6/7 anonim válasza:
akkor a komolyabb dolgok elott kellene meg oket jobban kiismerni...
7/7 anonim válasza:
jahh szóval van akit a 10-es kaliber miatt se hajtanak el, csak mert amúgy jófej. Itt gyanítom valami más is bűzlik, el is 'tom képzelni, hogy mi.(ha valaki egyszerű mint a faék, ugye?!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!