Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexeltetek már temetőben? Mi erről a véleményetek?
régen akartam, de felnőttem a dologhoz, és úgy döntöttem, gusztustalan, ocsmány, paraszt dolog, hogy ahova mások sírni és gyászolni járnak, én ott élvezkedek.
2009. aug. 20. 14:21
2/11 anonim válasza:
Ez egyszerűen undorító.És meggyalázza az elhunytakat. Aki ott csinálja az egy jó nagy ....
2009. aug. 20. 14:21
Ilyen gusztustalan dolgot,hogy lehet olyan helyen élvezkedni ahol mások könnyeket hullajtanak olyan emberekért akiket elvesztettek...Normális ember eleve nem szeret temetőbe lenni,hiszen az egy lehangoló hely, de mintha nem lenne a világon más "extrém" hely ahol lehet dugni,aki erre élvez az egyszerűen elmebeteg...Egyszerűen undorító milyen ez a mai társadalom, lassan már a nem normális dolgokat kezelik normálisnak,szánalom...
2009. aug. 20. 14:45
"meggyalázza az elhunytakat"
Nem próbáltam, nem is vágyom rá, de ez a meggyalázza a halottakat szöveg azért nevetséges. Azon a ponton, ahol most az ágyad van és szexelsz, az elmúlt pár ezer évben valószínűleg több tucat ember halt meg és/vagy van oda eltemetve. Őket is meggyalázod? :P
2009. aug. 20. 14:48
Nemtom te mitszólnál ha valamelyik családtagod elhunyna(bár ne úgy legyen) és a temetőben a sírján szexelne 2 idióta, neked nem lenne ez meggyalázás, borzalmas még belegondolni is.
2009. aug. 20. 15:02
15:02-teljesen egyetértek,de azért bírom hogy még ígyis ahogy látom páran lepontoznak, hát üzenem nekik hogy betegek vagytok,nektek nem a sírkövön hanem a sírkő alatt kellene lennetek :P
2009. aug. 20. 15:23
Hé, szerintem nem annyira gáz a dolog. A véleményem az, hogy persze elég ízléstelen a dolog, de mondjuk egy olyan részen szexelni, ahol még nincsenek eltemetve emberek, nos... ott mondjuk oké. Szívesen kipróbálnám XD
Kérdező, mondd, miért kérdezted amúgy? Te szexeltél már temetőben?
2009. aug. 20. 16:08
16.08-Nem annyira gáz a dolog...Majd ha elveszted a szüleidet és hónapokig siratod őket és esetleg meglátsz majd a sírjukon 2 fiatal párt kefélni akkor majd elgondolkodhatsz hogy mi a gáz...Azért a gyalázából ne csináljunk már divatot!
2009. aug. 20. 16:15
Én imádok éjszaka a temetőbe sétálni. Hihetetlen hangulata van, olyan túlvilági, és egy magamfajta sötét lelkü embernek ez nagyon sokat jelent. Eddig még nem szexeltem temetőben, de petting már volt. Szerintem nem "gáz". Ha az embernek ilyen érdeklődési körei vannak akkor valószínüleg jobban élvezi ezt mint valami diszkó wc-jében való semmitmondó kefélést. Mikor a temetőben vagyok és fekszem egy sírkőn akár egyedül vagy a barátommal sosem fordul meg a fejemben az hogy azért lennék ott hogy meggyalázzam a holtakat vagy romboljak stb. Az elmúláson gondolkodok és a túlvilágon. Annyira..annyira megfoghatatlan és fura.. olyan jó és egyben félelmetes... szeretem
http://www.youtube.com/watch?v=8lDcp_vD6HI
2009. aug. 20. 17:16
Nyilván ott nem tenném meg, ahol emberek vannak eltemetve. De talán egy kihalt, fás, sötét helyen, ami esetleg még a temetőhöz tartozik vagy a temető mellett van..az izgalmas lehet. Viszont sírköveken szexelni ..elég bizarr és gusztustalan.
2009. aug. 20. 19:46
Kapcsolódó kérdések: