Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet-e bajom, ha nem ürítek rendszeresen?
Olvastam egy cikket a neten és eléggé beijedtem:
Barátnőm nincs, az önkielégítés miatt az utóbbi időben állandóan bűntudat gyötört, ezért már közel 3 hónapja nem csináltam, bár kívánnám nagyon. Össz-vissz talán 3-szor álmodtam valami erotikusat és mentem el álmomban.
Ez így nagyon zsákutca. Ráadásul a cikkben említett biciklizés is jellemző rám.
Hi.
Jól gondold meg mit teszel a jelenbe, mert később a múlton már nem fogsz tudni változtatni és bűntudatod lesz, hogy hol rontottad el.
Sajna én is ebbe estem bele és most impiként és más ottani gondokkal küzdök.
utolsónak is: ha hasonló dolgok miatt vagy impotens, és még mondjuk az 50 éven innen vagy - akkor jó hírem van, mert lelki okok miatt lettél az - azaz kezelhető, felállhat újra.
attól, mert nem maszturbál valaki rendszeresen (bár én nem lennék képes visszatartani), még nem lesz baja - a sperma ugyanis nem készletből fogy, mit a nőknél a petesejt, hanem mindig újra termelődik. ha nincs rá igény, a szervezet nyilván leállítja a termelést. aztán majd újra indítja, amikor kell.
illetve, ha nagyon ki kell jöjjön, mert hormonok tombolnak, vagy bármi - akkor éjszaka, amikor nem vagy tudatodnál kiteszi a szervezet. ennyi.
a gond ezzel az lehet, hogyha magát az elélvezést, a szexualitást, az erotikát valami vallási, vagy egyéb okból bűnnek tekinted. ugyanis akkor már agyi alapon okozhat gondot - képzeld el, hogy az agyadat 20 évig arra trenírozod, hogy bűn a szex, és minden vágyat fojtson el - aztán meg elvárod, hogy hetek alatt váltson, és azonnal dolgozzon helyesen.
na, remélem érthető voltam.
Nem, nem nevelték belem, de akkor is előjön a bűntudat. Amúgy addig nincs bűntudatom, amíg verem, csak utána.
Megoldás persze egy barátnő, mellette nem csinálnám magamnak, de egyelőre erre most nincs lehetőség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!