Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs barátnőm?
lehet, hogy az a probléma, hogy téged csak a külső érdekel. "vagy...nem túl szépek". biztos neked is az ilyen szőkére festett, mellkirakós miniszoknyás bagázs jön be.
ha meg nem, akkor meg az egód lehet a baj. utálom én is a beképzelt fiúkat.
17/L
Nyugi Brotha! Nekem is ez volt 16 évesen már szinte megszállottan kerestem valakit akivel kapcsolatot létesíthetnék ugyenezek voltak a bajok vagy fiatal vagy csúnya vagy jócsaj csak épp agya nincs és ez tényleg igaz, hogy akkor talál meg a szerelem amikor már abszolút nem keresed:D. Szomszédba költözött egy család és ott volt egy 15 éves lány szép, okos pontosan egy évig voltunk együtt. Azóta már rájöttem, hogy ráérek még úgy kb 30 éves koromig csak csajozni egyéjszakázni. Tehát bárki bármit onnan fog rád lecsapni ahonnan/amikor nem számítasz rá. Sok Sikert
22/F
nem kell keresni, majd megtalál :)
egyébként: sokkal nehezebb okos, magas, jófej, és jóképű srácot találni, mint "jócsajt"... sajnos ._.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!