Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rajtam kívül valaki aki nem ment el ma este bulizni van kedve beszélgetni?
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 23:21
11/20 anonim válasza:
nem is vagyok b*zi :) imádom mikor így felkapják a vizet és feladatuknak érzik a nagy rajongók hogy lekrvanyázzák azokat, akik nem osztoznak a zenei izlésükön :)))))
12/20 Malats válasza:
Beszéljünk a lovak párzási szokásairol.
13/20 anonim válasza:
Beszélgessünk a zenéről. Dugtál már zongorán? XD
14/20 anonim válasza:
Én is itthon vagyok én sem bulizgatok. Beszégetni? Ha szeretnél, miért ne? Nem vagyok olyan helyzetben, hogy szelektáljak kivel beszélgessek vagy kivel ne. Mondjuk alapból nem is vagyok olyan aki szelektálna ebben.
Mára meg már örülök, hogyha akad valaki aki hajlandó dumálgatni.
15/20 A kérdező kommentje:
@Xenophilius Miért? :( nehéz esetnek tartod magadat? :)
2012. dec. 7. 23:47
16/20 anonim válasza:
beszélgethetünk :D hova valósi vagy? :)
17/20 anonim válasza:
Is. Meg kevés cimborám, haverom stb. maradt mostanra így elég sokat vagyok egyedül és nincs kivel dumálni. Rövid távon ok, de hosszú távon... Hajajj.
18/20 anonim válasza:
Én sem mentem buliba, nem nagyon érdekel. 19/F
19/20 anonim válasza:
Én most értem haza kocsmából. De túlságosanb be bagyo k baszva ahhoz, hogy besélgessek. Meg amúgy is, mindenki bekaphassa :P
20/20 anonim válasza:
Buli?? Hehe az mi?? En dolgozok :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!