Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sperma jó az arcbőrnek? :D
Figyelt kérdés
oké, lehet hogy hülye kérés, de volt egy filmben hogy a csaj tök fiatalos volt meg minden, mert spermát rakott mindig az arcára... kíváncsi vagyok, hogy ez most csak hülyítés,vagy tényleg?:D2009. aug. 20. 09:24
1/9 anonim válasza:
Igen jó. Nyomasd telibe az arcodat, hagyd rászáradni és utána mehetsz is suliba, vagy dolgozni.
2/9 anonim válasza:
még valamelyik CKM ben olvastam, hogy tele van vitaminnal, ami jó a bőrnek.
3/9 anonim válasza:
Igen. Én hetente használom a pattanásos arcbőrömre, és szépen elmúlnak tőle. Bekenem vele és rajtahagyom fél óráig, majd lemosom. Nekem bevált!!!
6/9 anonim válasza:
Igen,jó!:)
Sőt...ha rákened,megszáritod,majd lemosod...utána selymesebb is tőle a bőröd!Én is próbáltam már
7/9 anonim válasza:
És amíg szárad, ott ültök a nappaliban a szülőkkel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!