Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ananászon kívül még mitől lehet édes a spermám? Barátnőm érdekében kérdezem.
Figyelt kérdés
2012. dec. 7. 20:45
22/139 anonim válasza:
Most éppen azért, mert kivettem őt a reflektorfény közepéből, a dicső fényből! Eltérítettem az útról, amelyen, ha elindult volna, lassacskán valódi etalonná cseperedik.
23/139 anonim válasza:
Ha így folytatja akkor belép a dicső fénybe és elnyom minket ragyogásával. Örülhetünk,ha nem terít be édes nedűjével.
24/139 anonim válasza:
Azért ez az édes nedű hogy is mondjam ... :DDDDDD
Tudod mit kérdező, kérj te bocsánatot tőlem. Majdnem elokádtam magam :D
25/139 anonim válasza:
Na azt várhatod. Most épp banánt eszik ananásszal. Sőt!! Tyúkhúslevessel öblöget.
26/139 anonim válasza:
Én öblögettem tyúkhúslevessel :DD
Egyél fokhagymát kérdező :)
Ehh, hogy utálhat engem.. :D
27/139 anonim válasza:
Legalább a barátnője szeret. :P :D Szegény lány.
28/139 anonim válasza:
Én is sajnálom.
Bár azért ennyi mindent megtesz érte.
Lehet, hogy még el is van kényeztetve.
29/139 anonim válasza:
Ne tessék bántani a kérdezőt, hősiesen elfogyasztana egy egész gyümölcsstandot, hogy a barátnőjének jó legyen... na meg persze azért neki is! :D
30/139 anonim válasza:
És mielőtt elmegy dolgozni megkérdezi a lányt : Mit hozzak ma? Tyúkot,banánt,ananászt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!