Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális ha szexközbe lezsibbad mindenem és nem tudok mozdulni?
Figyelt kérdés
A barátommal 4 hónapja vagyunk együtt és eddig 3x szexeltünk , de szex alatt/után mindig lezsibbadok ez normális vagy tegyek valamit??!!2012. dec. 7. 18:43
1/5 anonim válasza:
Valószínű az orgazmustól,ami teljesen normális!
2/5 anonim válasza:
Nem hallottam még ilyenről a szülési fájdalom vajúdás vmiféle erős zsibbadással is együtt jár, de szex alatt...fura... vmilyen idegrendszeri dolog lehet.
Talán a Gpont ingerlése váltja ki. Szexuálpszichiáter lehet hogy tudja.
3/5 A kérdező kommentje:
hát lehet
de félek h ez nem normális.
2012. dec. 7. 18:52
4/5 anonim válasza:
Nekem felrengető orgazmusaim szoktak lenni, de lezsibbadni és nem tudni megmozdulni??? Nem hinném, hogy ez "normális"...
5/5 anonim válasza:
Légzési problémára gondolok. Pontosabban, hogy arra koncetrálsz, hogy jó legyen, és kapkodva veszed a levegőt, esetleg visszatartod. Ha eddig mindíg így volt, akkor már bejátszik a félelem, hogy ismét így lesz. Szerintem lazítani kéne, kicsit odafigyelni a légzésre, mert oxigén szex közben is kell. A barátod is nyilván észrevette, hogy valami nem ok.Vele beszéld meg, hogy az első jelre, mikor még nem zsibbadsz, csak kezdődik az érzés, pici pihi, simogatás, póz csere, masszírozzon téged. Pár perc, nem leállni, csak időt húzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!