Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet buta a kérdés de aki látta az Alkonyatot válaszolna nekem? Szerelmi kérdés?
Én is az e-gyík elöző vagyok. Szerintem ha ő tudja hogy te tudod és ha te is tudod hogy ő tudja akkor a másik is tudja. Viszont ha ilyenkor nem úgy néz a szemedbe akkor nem tudom.
Várd meg a következő részt, abban Bella már nem köt kompromisszumot és az öreg királyt választja, ez a végső megoldás és ezt mindenki ha nem tudja, de sejti.
Kedves válaszolók! Szeretem a filmet és azért hoztam fel példának, hogy ne írjak oldalakat, mert aki látta érti a kérdést!
A mostani párommal szerelem volt azért is jöttem vele össze. A másik emberke akkor háttérben volt épen pár éve nem láttam és nem volt a napjaim része. De most itt van és most visszajöttek a régi érzések. Nyilván tudom, hogy döntök (nincs is választási lehetőség)csak érdekelt más is érzett e már így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!