Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lehet buta a kérdés de aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet buta a kérdés de aki látta az Alkonyatot válaszolna nekem? Szerelmi kérdés?

Figyelt kérdés
Szerintetek lehetséges úgy érzeni ahogy Bella, hogy két ember szeret de az egyiket jobban? És szerelemmel? Én most így érzem mással volt ilyen? És sajnos nem egy tini vagyok :(
2012. dec. 5. 23:48
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. dec. 6. 01:17
 12/17 anonim ***** válasza:

Én is az e-gyík elöző vagyok. Szerintem ha ő tudja hogy te tudod és ha te is tudod hogy ő tudja akkor a másik is tudja. Viszont ha ilyenkor nem úgy néz a szemedbe akkor nem tudom.

Várd meg a következő részt, abban Bella már nem köt kompromisszumot és az öreg királyt választja, ez a végső megoldás és ezt mindenki ha nem tudja, de sejti.

2012. dec. 6. 01:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Nem csak egyféle szerelem létezik. Mindig más és más attól függően, hogy melyik oldala domborodik ki jobban. Ha például a párod intellektuálisan vonz jobban, a másik meg szexuálisan, az simán megfér egymás mellett. És attól még mindkettő szerelem. Azt már neked kell eldöntened, hogy mit teszel ebben a helyzetben.
2012. dec. 6. 02:05
 14/17 anonim ***** válasza:
Mi ez az Alkonyat meg Gangnam láz? Ezt műveli az emberekkel a tv. És méghogy a média nem tudja az embereket manipulálni!
2012. dec. 6. 03:53
 15/17 anonim ***** válasza:
Attol mert az Alkonyat szerepel a kérdésben nem tudom mi a baj vele. Munkatársam tegnap mondta hogy ő megnézte a lányával és ő már azért 47 éves képzeld tetszett neki.. :) Nem kor függő az Alkonyat. A kérdésedre a válasz: Voltam igy és én az "új szerelmem" választottam.....azt hittem minden más lesz de nem...hamar tönkre ment a kapcsolat. És megbántam hogy nem a régit választottam...
2012. dec. 6. 04:56
 16/17 anonim ***** válasza:
semmi gond ezzel a Patisszonnal :)
2012. dec. 6. 06:56
 17/17 A kérdező kommentje:

Kedves válaszolók! Szeretem a filmet és azért hoztam fel példának, hogy ne írjak oldalakat, mert aki látta érti a kérdést!

A mostani párommal szerelem volt azért is jöttem vele össze. A másik emberke akkor háttérben volt épen pár éve nem láttam és nem volt a napjaim része. De most itt van és most visszajöttek a régi érzések. Nyilván tudom, hogy döntök (nincs is választási lehetőség)csak érdekelt más is érzett e már így.

2012. dec. 6. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!