Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak még olyanok, akiknek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még olyanok, akiknek nem a facebook az életük?

Figyelt kérdés

Találok valaha olyan lányt, akinek nem mániája az állandó facebookozás, hanem VALÓDI életet él, a VALÓS világban?!

Remélem érthető a kérdés. Elegem volt a "klónokból"!

2012. dec. 5. 17:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nekem annyira jó, hogy egyetemen be tudom azonosítani az embereket név és kép alapján, mert levelezősök vagyunk és ritkán találkozunk . A kapcsolatot viszont nem itt tartjuk, hanem van levlistánk és ott , oda tesszük fel az összes anyagot, zh, hírek, kidolgozás, könyvek, mondandó minden, és nem mellékes, hogy az emailt nincs az a meló hely aki nem engedi nézni, de a fészbúkkot nem mindenhol engedik munka közben nézni.
2012. dec. 5. 19:38
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
nevezheted különcködésnek, de akkor is rohadt idegesítő, amikor már egy ember nem képes élőben kérdezni tőlem valamit, csak neten írosgat. szerintem ez gáz. na meg hogy ilyeneket olvasok itt, hogy "semmi esélyem nincs a csajnál, hisz nincs facebookja, meg akkor most mit csináljak??".:O mivan???? akkor nem is kell pasi, ha akkora balfa.sz, hogy csak facen bír írogatni, de amúgy meg hozzám sem szól. ezért "lázadok" a facebook ellen, meg amúgy is szinte csak rossz tapasztalataim vannak a közösségi oldalakról.
2012. dec. 5. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!