Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire súlyos ez a fitymaszűkület!?
Hogy jön ide a rasszizmus?
De tényleg. A kérdező nem szeretne levágatni magáról semmit, hát akkor legyen. Semmi köze ennek ahhoz, hogy ő hogy vélekedik bármilyen népcsoportról.
Minek itt ilyen bérrettegő szövegeket nyomni? Miért nem moderálják ki?
Ha érdekel kedves barátom a napokban távol voltam, ezért nem válaszoltam semmilyen kommentre.
Minden értelmes választ köszönök, a rasszizmusos dologra és a sok baromságra feleslegesnek tartom a választ! :)
Inkább nézz magadra és szégyeld el magad!
Hasonló helyzetben vagyok. A fitymát non-stop bekenve tartani körömvirágkenőccsel ? nyugalmi állapotban is hátrahúzva tartani ? Körömvirág kenőcstől lassan "nyúlik, enyhül" majd , puhítja ?
Fitymaplasztika mennyire segít ? Hol van megbízható hely, ahol ilyet végeznek ? Miből áll a műtét ?
(Nekem csak merev állapotban kb 3/4-éig jön fel a fityma, de a legvégén már nem)
Előre is köszi
előzm: "Non-stop bekenve, körömvirág kenőcs, egyebek, és állandóan hátra húzva, ha kell egy kis sebtapasszal rásegítesz, és gyakori "torna". "
Megint itt vannak a reklámozók.... de már lassan mindenki nevet rajtuk... már egy kisgyerek is tudja, hogy nem kell egy szűkületnél mindent levágni, mint a sivatagban...
Szánalmas társaság ez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!