Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kire mondják azt ha valaki sármos? Egyáltalán mit jelent ez a szó?
Figyelt kérdés
Egyre több női ismerősömtől kapom ezt a jelzőt de nem tudom hova tenni.Van némi elképzelésem de kíváncsi lennék mások véleményére is.Egyáltalán kiknek jönnek be a sármos pasik?2012. dec. 5. 12:21
1/14 anonim válasza:
ha valaki belelép a sárba, akkor lesz sáros
3/14 anonim válasza:
Férfiasan vonzó, nem feltétlenül a klasszikus értelemben vett férfiszépség, hanem inkább erőteljesebb vonásokkal, kisugárzással rendelkezik. Hogy kinek jönnek be az ilyen típusú férfiak? Nos, nekem biztosan, de ez nagyon egyénfüggő!
5/14 anonim válasza:
Nálam a sármos azt jelenti (ami nem biztos, hogy mindenki másnál is) ha egy pasi nem kimondottan jóképű mégis van benne valami ellenállhatatlan.
Mint pl Johnny Depp ;)
6/14 anonim válasza:
James Bond karakter egy ilyen sármos személyiség.
7/14 anonim válasza:
Igen, a sármos azt jelenti, hogy nem feltétlenül nézel ki egy magazinból kilépett férfiszépségnek, de van benned valami nagyon vonzó.
Ez nálam legtöbbször sokkal jobbat jelent, mintha valaki pusztán jóképű volna...
8/14 anonim válasza:
Leginkább a késő középkorukban, esetleg korai időskorúkban lévő férfiakra szokták mondani, akiknek jól áll az öregedés, karakteres a küllemük, a viselkedésük udvarias, elegáns.
9/14 anonim válasza:
Nekem sármos pl George Clooney. Látom mások is írták, hogy leginkább középkorú pasikra használjuk ezt a jelzőt.
10/14 anonim válasza:
Nekem kissé őszül a borostám, az mondják rá sármos, 14 év alattiak pedig azt, hogy Télapó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!