Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak is szoktak kombinálni úgy, mint a nők?
Én nem kombinálok!
Nyilván azért tetted fel ezt a kérdést , mert nem egyértelmű számodra a másik nem gondolkodásmódja,következtetései,és az épp aktuális pasiddal kapcsolatban nem szeretnél lebukni a korábbi kapcsolataidból kifolyólag,aminek egyenes következménye a tartós párkapcsolatra képtelen viselkedés...
szóval én sosem kombinálok!
De jó is lenne belelátni a férfi gondolataiba !
Én mindig kombinálok , nem csak a pasi szavait vagy gesztusait elemzem , hanem jóformán mindent . Nagyon fáraszó szokás.
Én nem kombinálok, mert hülyeség. Volt barátnőm iszonyú sokat kattogott feleslegesen, és sokszor olyan dolgokat vezetett le magában, amitől majdnem hanyatt estem. Mindenben és mindenkiben hátsó szándékot sejtett, minden szót kiforgatott magában. Na, őutána határoztam el, hogy sosem leszek ilyen.
Szóval, lányok, rosszul teszitek, ha kombináltok, mert magatoknak és a párotoknak tesztek rosszat vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!