Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szőrzet, a férfiak, hogy állnak a fan szőrzettel? Borotválják? Egy nőnek gusztustalan ha nincs leborotválva egy férfinak? Fenékszőrzetet borotválják? A legtöbb nőnek a szőrösebb v szőrtelen férfi jön be?
Hogy egy nőnek mi tetszik vagy mi nem egy dolog. Nekem nem tetszik ha olyan mint egy osemberé igy borotvalom.
Nincs most barátnőm, de ha lesz is erről a szokásokról biztosan nem fog leszoktatni!
Egyébként meg 1-2 napig csupasz, utána kezd nőni a szőr.
Arcszor mindenkepp maradjon :D
A borosta krva szexi.
A farkàn is legyen valamennyi ször....gusztustalan a csupasz...kb ennyi :D
17/L
egy férfi legyen férfi... ne meztelencsiga...
párom visszanyírja ugyan, de nem szedi le teljesen. egyedül a hónalját borotválja, az még belefér.
nekem az tetszik, ha egy férfin van szőr.
24l
Egy-két napos borostám szokott lenni, mert nem tudok minden nap borotválkozni. Hónaljamat borotválom és a farkamon is rövidre vágom. Ennél többet szerintem nem kéne férfinek szőrteleníteni.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!