Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez a kategória tele van 14-15 éves kislányokkal vagy mi?
Basszus :D
Egyik kérdés alá odaírja
"Én szeretem ha egy pasi izmos,meg legyen igényes
12/L"
Hát bzdmeg.
És akkor ezek oltogatnak :DD
18/L
"Fiúk! Mit gondoltok egy 13 éves 75c-s melltartót viselő lányról?"
Ezis ez mi??:D
a többség tényleg 18 év alatti mindkét nemből, a 18 felettiek nagy része meg nyomorék akik nem tudnak párt találni és még 25 évesen is szüzek.
és ezek osztják az észt :D
nemcsoda, hogy itt tartanak.
12 és 14 között két év különbség van, csak úgy szólok. Amúgy ja, én is 14 vagyok, ha túl nagy gyökérnek érzem magam, feljövök ide, olvasgatom a kérdéseket, és máris jobb :D
Nem rossz szórakozás ez. Inkább a te korodban gáz, bár nem vagy annyival idősebb nálam, mint ahogyan azt te most érzed...
hát igen, most már ez az oldal kezd gáz lenni azoknak akik 18 felettiek.
de sok más oldallal is így van ez pl: reddit.
a tini gyökerek mindent elb@sznak :)
SZERELEM, szex
nyilván nem azt érzik, de azt hiszik a kis butusok :DDD
10: de a középkorban 40 évig éltek az emberek, ha egyáltalán megélték azt a kort. 7-8 évesen meg már dolgoztak.
Te mikor dolgoztál már keményen az életedbe?
Nem mondhatod magad komoly, érett felnőttnek mikor a gondjaid lekorlátozódnak olyan dolgokra mint facebook és divatrucik.
A mostani 14-15 évesek kevésbé érettek az életre mint 2-300 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!