Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Kihez milyen fiú illik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kihez milyen fiú illik?

Figyelt kérdés
Egykorú, idősebb, jóval idősebb? Nekem a korombeli fiúk tetszenek, de sokszor ők olyan éretlenek, persze ezért jót lehet velük röhögni meg ilyesmi, de ha rossz napom van, egész nap sírok ők nem tudják mit kell velem csinálni. Mellesleg én visszahúzódó vagyok, nem túl bulizós, a barátaimmal érzem jól magam. Kivel érdemes ismerkednem? Inkább lányok válaszára lennék kíváncsi, hogy ők mit tapasztalnak.

2012. dec. 4. 13:42
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem kor függvénye. Lehet egy veled egy idős is érettebb gondolkodású a koránál, mondjuk sokkal felelősségteljesebb és komolyabb gondolkodású, mint egy 4-5 évvel idősebb.

De azért bizonyos korban a túl nagy korkülönbség nem jó, ilyenkor még nagyon különbözhetnek az egyének elvárásai, vágyai. Hány éves vagy?

2012. dec. 4. 13:50
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ. 17
2012. dec. 4. 13:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Én meg érett,műveltebb csajokat nem találok.Akik nem csak vihogni tudnak hanem értelmesen társalogni is..

16/F

2012. dec. 4. 14:06
 4/9 anonim ***** válasza:
Nyilván én vagyok a makkarc, de, ha rossz napod van és egész nap síros vagy, és akkor nem tudnak mit kezdeni veled, biztos hogy ők az éretlenek? Nem kötözködésből, mielőtt még neki kezdünk a személyeskedésnek, csak kérdezem.
2012. dec. 4. 14:15
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem, persze ez érthető. Eddig csak olyan fiúkkal ismerkedtem akik nem voltak ott a nehéz pillanataimban. Nem kell megváltani az életemet vagy hasonló. A barátnőim is meg tudnak vigasztalni pár kedves szóval. Csak a fiúk többsége azt hiszi hisztizek... De mind1 legalább a barátnőim itt vannak nekem. :)
2012. dec. 4. 14:19
 6/9 anonim ***** válasza:

20f

Nekem a fiatalabbak tetszenek, a (15)16-18 évesek.

Szerintem ők illenének hozzám, azért, mert még gyerek vagyok... :/

2012. dec. 4. 14:25
 7/9 anonim ***** válasza:

nekem a picit idösebbek jönnek be, elvileg érett gondolkodású vagyok (sokak szerint családi okok miatt), de néha kell, hogy gyerekként viselkedhessek, 15 évesen

aki szeret, így is szeressen, ha meg nem, nekem is vannak barátnöim, akik segítenek

inkább legyek szingli, minthogy bárki miatt megfelelési kényszerem legyen

szerintem ha idösebbek jönnek be, nyugodtan próbálkozz be 1-2- nél :)))

2012. dec. 4. 15:22
 8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm az értelmes válaszokat. :)
2012. dec. 4. 15:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Szívesen! :)
2012. dec. 4. 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!