Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen a legtöbb mostani fiatal tizenéves lány (tisztelet a kivételnek)?
Nem akarok általánosítani,kérdésem azokhoz szól,akiknek hasonló tapasztalataik vannak.
Szóval mostanában azt veszem észre,hogy a 18-20 éves lányok is úgy viselkednek,mint a 15-16 évesek.
Vihognak,röhögnek mindenen,felszállnak a buszra,pletykálkodni,és kénytelenek rájuk szólni az utasok,nem egyszer,akkora hangjuk van.....
Komolyan,mint egy hiéna csorda.
Múltok sétáltam az utcán,velem szembe jött 2 fiatal huszonéves lány,és a szemembe vihogtak,nem bírtam ki,megkérdeztem,hogy mi az lányok?
Erre "semmi,szép a szemed,hihihi...."
Még ez el is menne,14-15 éves kis csitriktől,de ezek olyan húsz év körüliek.
Meg megismerkedtem egy lánnyal,két hete,de semmi közöset nem tudunk csinálni,mert neki az a szórakozás,ha leül a facebook elé,és lájkolgathatja a haverjai,barátnői képeit,
megoszthat ezt az,akár 3 órán keresztül,ami szerintem nem normális.
Nem vagyok kezdő,annyira fiatal sem,régen is volt barátnőm,de visszasírom,mert anno nem volt ez,hogy a lányok ennyire függtek a számítógéptől,hogy a facebook jelentette nekik a magánéletet,meg a szórakozást......
Hűha. :)
Elolvastam a kérdést, aztán a leghosszabb választ. (ma 14:03)...
Ahhoz képest, hogy én magam is csupán 17 éves vagyok, (lány), egyet értek a felszólalással...
Azt már fel sem veszem, hogy én nagyon nem tartozom ebbe a kategóriába, éppen ezért nem tudok ilyen "haverokkal" szót érteni, akik egész nap a facebookon görcsölnek, vagy gépről vagy mobilról... Esetleg olyanokkal akiknek fő témájuk a pasik, bulik&cigi&drog&sz.x és a fodrász&szolárium&manikűrös. Arról meg már nem is beszélve, hogy egy dolog volt hogy a srácok csúnyán beszéltek... de esküszöm ennyi káromkodó lányt még soha nem láttam mint az utóbbi egy pár évben... én vidéki vagyok, bekerültem pár éve a városi gimibe, és borzalom. Ocsmányak. Az a bosszantó, hogy sem a gimiben, sem órák után, sem máskor nem lehet már tartalmas beszélgetéseket összehozni, vagy délutáni találkát a barátnőkkel. Legfeljebb nagy ritkán. Nem mondom, igen, nekem is van telefonom, van facebookom, mégis élek közösségi életet, és ha egy nap nem tudok belépni, azt legfeljebb azért fájlalom mert a legjobb barátnőmmel nem tudom tartani a kapcsolatot. (teszem hozzá, ő több száz km-re lakik tőlem, igy csak ez van. ) Egyébként meg nagyon nem hiányozna, engem sosem kötött le az iwiw sem a myvip és a facebook sem, sem semilyen másik közösségi cucc. Chat oldalakat meg elvből elkerülöm.
Hozzá kell tenni azt is, hogy nem csak a lányok lettek, teljesen üresek, értetlenek, és hisztisek, de sajnos rengeteg srác is belezuhant ebbe a rajkodásba, ez a ki a menőbb a facebookon, meg "jajj trollkodjunk" és azt hiszik mindig mindenki spontánorgazmust kap ha valami új kütyüvel bevillan a suliban... Szerintem ez inkább szánalmas. Főképp mert tudom, hogy soha semmiért nem kellett megküzdeniük.
Őszintén szólva én csak örülök, hogy nem vagyok olyan mint a többség, és bízom benne hogy soha nem is leszek.
Hát azt nem mondanám, hogy vágom a témát, csak a véleményem írtam le. Egyszerűen divat lett a "mai világot" fikázni, nekem pedig szent meggyőződésem, hogy ennek is megvannak az előnyei és hátrányai. Egyetértek, hogy a facebook generáció iszonyat degenerált, és való igaz, hogy nem igazán tartom a kapcsolatot a mostani tizenéves korosztállyal, mert egyrészt semmi okom, másrészt semmi ingerem rá, pontosan az általad említett dolgok miatt.
Ellenben nekem az maradt meg a tizenéves koromból, hogy valamiért 90%-ban akkor is ilyen kretén csajokkal hozott össze a sors, akkor is baromi ritkának éreztem, hogy egy csajjal normálisan megtaláljam a hangot. Ez lehet, hogy az én hibám volt, nem tudom.
ma 15:30
amúgy jókat írsz,de mikor suliba jártam anno,és hasonló korosztályú lányok között éltem,nem voltak ennyire ütődöttek
én nem is akarok mindenkit fikázni,de ha az emberek ennyire változnak...mi lesz később?
ciki lesz a valóságban élni,sétálni,elmenni ide-oda?
mondjuk néha most is az
múltkor megkérdeztem bnőmet mit csináljunk
erre: "internetezzünk!" "2 gép van,én itt,te ott!"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!