Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejön Szabó Dávid az X-Faktorból?
Aki Magyarországon csak 5 percre megjelenik a Tv-ben,annak lesz minimum 500 lányrajongója,akik mind tökéletesnek mondják.
Szerintem a hangja nem valami nagy szám..pár ismerősöm szebben énekel.És tényleg nem túl férfias.
L
Nekem mint pasi bejön, jó teste van és helyes is
DE jellemileg nagyon férfiatlan:( de azért rendes
L
" Nem tudom mit zabálnak a csajok ezen a homokossá alakított pasason."
Épp ezért tettem csak az "elmegy" kategóriába. Stílusa nem tetszik, de az alapanyag igen.
na igen, utolsó előtti! Végül is szerintem sem ronda, hanem irritáló minden gesztusa, meg ahogy beszél, ahogy riszálja magát!
Tényleg dekoratív, mármint pasiként, kidolgozott teste van stb., de ahogy megnyilvánul, meg a kisugárzása... az annyira férfias csak, mint egy 3 éves óvodás kislány az anyák napi ünnepségen.
Nem értem a fiatal csajokat, hogy jöhet ez be valakinek?? Nagyon összemosódtak már a hagyományos férfi-női szerepek -.-
Szerintem nem féltékeny az első. Csak látja azt, amit mások, hogy van benne melegség!
És k*rva hamis az élő showk során! Leszámítva két párbajdalát.
Amúgy meg vér ciki vagy! Belezúgni egy tévében szereplő valakibe...... ilyet csak a nyomik csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!