Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, egy férfi mennyire legyen igényes?
Lehet hülye kérdés de azért csak megkérdem, kiváncsi vagyok:)
kort írjatok légyszi
Hát legyen udvarias és ne akarrrjon lefeküdni a dédunokáimmal vagy feldugom a lőcsébe a járókeretemet!
97L
Mire gondolsz pontosan?
Természetesen legyen ápolt: Rendszeres tisztálkodás, körömvágás,borotválkozás,hajápolás,tiszta ruha.
Az öltözködés stílustól függ: Nekem bejön a farmer egy jó inggel.
A cipője is legyen mindig tiszta és az sem árt ha használ egy kevés parfümöt.
Hát legalább 1 héten 5ször fürödjön és 1 héten 3 mosson hajat.A körme ne legyen piszkos.minden nap mosson fogat.
És öltözzön alkalomhoz illően.
Nem kérdeztél hülyeséget..A lányoknál igazán számít (szerintem),hogy egy férfi igényes legyen.
hát eléggé...
nekem bejönnek a metroszexuális pasik
Tusoljon le minden nap, lehetőleg szex előtt is. mosson rendszeresen hajat, vágja le a körmeit (a lábujjain is!!) és használjon izzadásgátló deót meg valamilyen nem túl erős parfümöt. napi 2 fogmosás. minden nap vegyen tiszta zoknit, alsóneműt, a ruházata legyen tiszta és egyszerű. nekem ennyi tökéletesen elég. nálam a szőrtelenítés, szoli, divatmajomkodás, smink meg társai kizáró okok.
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!