Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok, egy férfi mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, egy férfi mennyire legyen igényes?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés de azért csak megkérdem, kiváncsi vagyok:)

kort írjatok légyszi

2009. aug. 18. 23:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
67%
ne legyen metroszexuális de ne is legyen hobó.
2009. aug. 18. 23:47
 2/11 anonim ***** válasza:
44%

Hát legyen udvarias és ne akarrrjon lefeküdni a dédunokáimmal vagy feldugom a lőcsébe a járókeretemet!

97L

2009. aug. 18. 23:48
 3/11 anonim ***** válasza:

Mire gondolsz pontosan?

Természetesen legyen ápolt: Rendszeres tisztálkodás, körömvágás,borotválkozás,hajápolás,tiszta ruha.

Az öltözködés stílustól függ: Nekem bejön a farmer egy jó inggel.

A cipője is legyen mindig tiszta és az sem árt ha használ egy kevés parfümöt.

2009. aug. 18. 23:50
 4/11 anonim ***** válasza:
93%
Fura kérdés mert csak te tudod mi zavar téged, gondolom az neked se tetszik ha büdös :F
2009. aug. 18. 23:53
 5/11 anonim válasza:
100%

Hát legalább 1 héten 5ször fürödjön és 1 héten 3 mosson hajat.A körme ne legyen piszkos.minden nap mosson fogat.

És öltözzön alkalomhoz illően.

Nem kérdeztél hülyeséget..A lányoknál igazán számít (szerintem),hogy egy férfi igényes legyen.

2009. aug. 19. 01:45
 6/11 anonim ***** válasza:
a lehető legjobban legyen igényes!!!buta kérdés.ne legyen izzadságszagú,kellemetlen leheletű,koszos körmű,foltos ruhájú,lábszagú...ez nem egyértelmű?vagy nem is értem.a metroszexuális férfi nem egyenlő az igényes férfivel!tehát annyira legyen igényes mint egy nő!
2009. aug. 19. 11:46
 7/11 anonim ***** válasza:

hát eléggé...

nekem bejönnek a metroszexuális pasik

2009. aug. 20. 19:27
 8/11 anonim ***** válasza:

Tusoljon le minden nap, lehetőleg szex előtt is. mosson rendszeresen hajat, vágja le a körmeit (a lábujjain is!!) és használjon izzadásgátló deót meg valamilyen nem túl erős parfümöt. napi 2 fogmosás. minden nap vegyen tiszta zoknit, alsóneműt, a ruházata legyen tiszta és egyszerű. nekem ennyi tökéletesen elég. nálam a szőrtelenítés, szoli, divatmajomkodás, smink meg társai kizáró okok.

23 L

2009. szept. 13. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
fürödjön,mosson fogat,vágja le a körmeit,legyen tiszta ruhája stb. Nem kell hajat festeni,szolizni,sminkelni.
2009. szept. 13. 16:23
 10/11 anonim ***** válasza:
De jó, nem kell hajat festenem!! Pedig már féltem, hogy nem lesz csajom, ha nincs befestve a hajam és ha nem vagyok tejcsokiszínűre szolizva. F :-)
2009. szept. 13. 18:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!