Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek kéne szerelem-szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek kéne szerelem-szex kategórián belül csinálni egy olyan alkategóriát is, hogy "önsajnáltatás"?

Figyelt kérdés
Mindig is voltak itt problémáikat ide kiíró szerencsétlenek, de ma valahogy nagyon elharapóztak. Ezért gondoltam, hogy ha már ilyenek vannak itt, hogy "fogamzásgátlás;párkapcsolatok" stb..., lehetne egy ilyet is. Oda berakhatná a rengeteg nyomi az önéletrajzát (mert manapság divat azt is kiírni), odaírhatná a búbánatát, és ott fröcsöghetne.
2012. dec. 2. 20:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja mehetnek egy kategória nekik, +1 a melegeknek ,+ 1 a perverzeknek
2012. dec. 3. 10:35
 12/19 anonim ***** válasza:
De az önsajnáltatókon belül kellene még egy "elmélet a szemét felszínes nőkről" alkategória is, mert az szokott lenni a következő lépés!
2012. dec. 3. 11:43
 13/19 A kérdező kommentje:
12-es: Inkább az legyen a neve, hogy "Én tökéletes vagyok, csak a nők felszínesek!"
2012. dec. 3. 12:07
 14/19 anonim ***** válasza:

Igen, valami ilyesmire gondoltam :)

Vagy még egy ilyen "a jó nők adjanak esélyt a ronda/alacsony/szegény/szerencsétlen pasiknak", illetve az "én nem vagyok hajlandó megváltozni, változzon meg a világ", valamint a "eldöntöttem, hogy bunkó leszek a nőkkel, hátha úgy több sikerem lesz" típusú kérdéseknek is kellene valami külön jelölés, hogy ki lehessen valahogy kerülni őket...

2012. dec. 3. 12:16
 15/19 anonim ***** válasza:
Lehetne még egy GÁZ e alkategória is
2012. dec. 3. 13:46
 16/19 anonim ***** válasza:

"A kicsit dugta csak be, de lehetek terhes?" külön kategória de jól jönne!!! :-)

Na mennek ám a lepontozgatások. Mivan kis trollok, nem írtok semmit, csak lepontoztok? :D

2012. dec. 3. 16:43
 17/19 anonim ***** válasza:
Pontozzanak, tudják hogy igazunk van!
2012. dec. 3. 18:14
 18/19 anonim ***** válasza:
Hát eddig jót vidultam. Néha elég a válaszokat elolvasni, hülyére röhögöm magam. A lényeg, ha ebből indulunk ki, hogy a nyomik hova írjanak, azért ez kicsit durva. Maradjunk annyiban mindenkiben van valami jó és rossz. Minden emnbernek van próblámája és hülyesége, minden embernek ezek mást jelentenek. Ja nekem is van gondom. Sokkal idősebb vagyok, mint a többi, ez volt a gond a múltkor, hogy miért nézek ki fiatalabbnak.
2012. dec. 3. 22:33
 19/19 anonim ***** válasza:
Egyetertek. Mehetna oda az összes "Hanyas a testem csajok?" meg "Miert nem kellek senkinek?" tipusu kerdes. Meg akkor siman lehetne egy ISMERKEDNEK kategoria...
2012. dec. 4. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!