Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel lepjem meg a szerelmem aki 12 éves fiú és én egy 11 éves lány vagyok? Névnapjára kéne!
Hááát... szerintem neked kéne őt ismerni, és most azzal, hogy megmondtad a nevét, nem haladtunk mi sem, meg te sem előbbre. Ezt nem bunkózásnak szánom... de pl. a töritanárom neve is Andor... Tehát tényleg neked kéne tudni, hogy mit szeret/mivel szeret foglalkozni az a fiú, és azzal kapcsolatos ajándékot venni neki... mondjuk azért egy számítógépes játék kicsit túlzás...
A legjobb megoldás tényleg valami csoki lenne, ha nem tudsz semmit kitalálni. Az nem is drága annyira, és általában mindenki szereti... mondjuk Milkát. De még talán egy kulcstartó-szerűség sem lenne rossz, de ahhoz is tudnod kell, hogy mit szeret... mert mondjuk az elég cinkes lenne, ha RealMadrid rajongónak Barcás kulcstartót nyomnál a kezébe... :)
Amúgy Andor, András napja nem pénteken volt? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!