Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivel lepjem meg a szerelmem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Janotka Melinda kérdése:

Mivel lepjem meg a szerelmem aki 12 éves fiú és én egy 11 éves lány vagyok? Névnapjára kéne!

Figyelt kérdés
2012. dec. 2. 12:51
1 2
 11/15 anonim válasza:
33%
Tudod mivel szokott foglalkozni suli után? Mert, ha gépezik akkor tuti valami PC-s játékot! Tudakold meg milyentípúsu játékkal játszik!(De szerintem tényleg valami Call Of Duty vagy World of Warcraft, Lineage 2. Ezekhez hasonlót! Ha nincs meg neki eredetibe annak biztos örülne!)
2012. dec. 2. 15:42
 12/15 anonim válasza:
33%
Előző vagyok! Elöszőr határold be, hogy milyen árba gondolkozol!
2012. dec. 2. 15:43
 13/15 anonim ***** válasza:

Hááát... szerintem neked kéne őt ismerni, és most azzal, hogy megmondtad a nevét, nem haladtunk mi sem, meg te sem előbbre. Ezt nem bunkózásnak szánom... de pl. a töritanárom neve is Andor... Tehát tényleg neked kéne tudni, hogy mit szeret/mivel szeret foglalkozni az a fiú, és azzal kapcsolatos ajándékot venni neki... mondjuk azért egy számítógépes játék kicsit túlzás...

A legjobb megoldás tényleg valami csoki lenne, ha nem tudsz semmit kitalálni. Az nem is drága annyira, és általában mindenki szereti... mondjuk Milkát. De még talán egy kulcstartó-szerűség sem lenne rossz, de ahhoz is tudnod kell, hogy mit szeret... mert mondjuk az elég cinkes lenne, ha RealMadrid rajongónak Barcás kulcstartót nyomnál a kezébe... :)

Amúgy Andor, András napja nem pénteken volt? :)

2012. dec. 2. 21:26
 14/15 anonim ***** válasza:
45%
kíváncsi vagyok hol van ilyenkor apuci meg anyuci. hova fajul a vilag? 5 év múlva már bölcsödében fognak gumit osztogatni??? kérdezô, kérd ki inkább a szüleid véleményét! :D
2012. dec. 2. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:
23%
Ha összehozol az egyik barátnőddel, bármit megadok neked, kapsz jó tanácsot is. :D
2012. dec. 2. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!