Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátomat körül fogják metélni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátomat körül fogják metélni?

Figyelt kérdés

Párommal 2 hónapja vagyunk együtt, a napi 5-10 együttlét nálam a megszokott, míg nála az elmúlt években is csak a heti 1-2 (ő vágyott volna többre, de a volt barátnője akivel több évig együtt volt szinte alig igényelte)

Ebből kifolyólag a hirtelen túl sok szex miatt, először csak néha fájt neki, most meg már nem tudja teljesen hátrahúzni a bőrt és iszonyatosan szenved. Ebből tényleg körülmetélés lesz? Valaki esett már át ilyenen?

21/L

2012. dec. 2. 11:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
77%

Tévedés.

A magyar nők egyátalán nem idegenkednek a körülmetéléstől. Akiknek már volt ilyen partnerük, azok biztosan nem idegenkednek, akinek meg nem volt még ilyen, azokat pedig hajtja a kíváncsdiság. Számos előnye van és nem csak a férfiak számára, hanem a női oldalon is!

2013. febr. 21. 12:21
 12/14 anonim ***** válasza:
37%

Kedves utolsó, tudjuk, hogy nő vagy és imádod a férfiak egészsége - rovatot teleírni a beteges dolgaiddal.

És persze itt is nyomulsz....

Nyilván az, hogy nekem és számos más embernek lett ezernyi NEM JAVÍTHATÓ problémája az általad preferált barbár törzsi eljárás miatt, téged nem érdekel.

Ezzel együtt igazat adok neked, hogy számos előnye van bizonyos körülmetélésnek, pl ha a te csiklódat eltávolítják, akkor majd lesz valami kis rálátásod arra, hogy mennyi fájdalmat és gondot éltem meg a barbarizmus miatt. Szóval ezt támogatom, teljes mértékben....

2013. febr. 21. 22:55
 13/14 anonim ***** válasza:
50%

Ez is óriási tévedés.

A női körülmetélés az csak megnevezésében ugyanaz, mint a férfi változat. Ha a női körülmetélést megfeleltetjük a férfi anatómiának, akkor a körülmetélés a makk amputálása lenne. Nyilván nem erről van szó!

2013. febr. 22. 09:36
 14/14 anonim ***** válasza:
37%

Látom, igyekszel minél több helyen nyomot hagyni, mint a kankutyák. Nem vagy férfi és nem vagy orvos se, szerintem nem kéne ezekben a témákban állást foglalnod.

Nekem teljesen tönkrement a szexuális életem a körülmetélés miatt, ezért DE, NÁLAM kb a makk amputálásával megegyező hatású lett ez a csonkolás.

Az előbőrből amennyit csak lehet, probléma, műtét esetén is meg kell hagyni.

Ha valaki nem hagyja meg és utólag gondjai lesznek, akkor ugyanazt fogják neki mondani a sztársebészek is: A SEMMIBŐL NEM TUDUNK DOLGOZNI.

Ezt jegyezze meg mindenki.

És azt, hogy amíg én az összes szavamat fölvállalom élőben, addig az ilyen mindenkit vágatni, csonkoltatni akaró alakok soha nem bújnak elő a monitor mögül, csak ott röhögnek a markukba.... :(

2013. febr. 22. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!