Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért simogatja a lábamat, combjaimat mindig? Mi történt vele?
Nem rég új sulit kezdtem (költözés miatt) már jó pár embert régebb óta ismertem onnan, nem volt nehéz beilleszkednem..mindenkivel kijövök/kijöttem.
Van egy fiú, aki eleinte irtó bunkó volt velem, kötekedett, meg ocsmányságokat vágott hozzám. Aztán észre vettem, hogyha nincsennek ott a haverok, akkor teljesen más! Még esküszöm a hangszíne sem ugyanaz volt, ha csak ketten voltunk, haverok nélkül, olyan kedves meg normális :D
Aztán napról napra javult a helyzet, én nem szóltam vissza ha bunkózott, úgymond adtam az 'ártatlan kislányt' és pl. nem szóltam hozzá az nagyon idegesítette, és megmondtam neki hogy hagyja ezt abba mert ezzel nem megy semmire :)
Azót egyre kedvesebb lett a haverok előtt is, és ez csak tovább fokózódott....nagyon összeszoktunk mára és néha el kezd ölelgetni csak úgy..a minap pedig együtt ültünk és el kezdte simogatni a lábamat a pad alatt meg a kezemet is de ez már nem első eset mindig hozzámér simogat vagy ütöget de persze csak gyöngéden :) nem tudom mi történt vele ??( 15 éves gyerekek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!