Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha ez kiderülne a párotokról?
A párommal már közel 5 éve együtt vagyunk, és én a magam részéről már nem is szeretnék más partnert az életben, viszont a nyáron valószínűleg egy rosszul tisztított medencében megfertőződött, és egy nemi betegség áldozata lett. Maga a betegség nem halálos, de rendkívül fertőző, illetve a gyógyítása -pont azért, mert az élettel összeegyeztethető- iszonyatosan költséges, és erre fedezetünk nincs, és ha csak valami nagy csoda nem történik, az elkövetkezendő időszakban nem is lesz. Ettől természetesen ugyanúgy szeretem a páromat, és ez nem is érv arra, hogy elhagyjam, de azért átfutott a fejemben az, hogy ha később esetleg családot szeretnénk alapítani, milyen következményekkel járhat ez az egész. Rajta is látom, hogy fél, és aggódik... Ti mit tennétek hasonló helyzetben?
Minden választ előre is köszönök :)
27/F
Ott a TB, drága a gyógyszer, de ahol erre sincs pénz....
Tessék szépen kiizzadni a kezelés költségeit!
Nemi herpesz?
Írd már le mi a betegség...
"viszont a nyáron valószínűleg egy rosszul tisztított medencében megfertőződött, és egy nemi betegség áldozata lett."
Na én pont ez miatt nem járok ilyen helyekre már régóta!
Biztos nem nemi herpesz. Az nem drága betegség.. Bár valóban nem gyógyítható, csak kezelhető.
De tényleg, én is kíváncsi vagyok, hogy mi ez. Leírnád nekünk? El se tudom képzelni, hogy milyen betegség lehet ez.
El kell keserítselek, de nemi betegséget NEM CSAK nemi úton lehet összeszedni.
Nekem is van. ÉS nem azért mert megcsaltam a páromat, vagy ő csalt meg engem. Egyik nyáron túlterheltem magam, kilőttem az immunrendszerem és táboroztam egy nem túl higénikus helyen. Kész, meg is történt a baj. Az orvos azzal kezdte, hogy ne haragudjak, fel kell tennie egy kellemetlen kérdést. Megkérdezte, hogy megcsaltam e a páromat, vagy ő engem. Elmondtam, hogy nem, mire ő helyeslően bólogatott. Mondta, hogy remélte is, nem csak nemi úton lehet elkapni. Legalábbis a nemi herpeszt. Az egy gombás fertőzés, ami mindenkinek a szervezetében ott van! Ha egyszer előjön, akkor többet nem tűnik el. A többi betegséggel nem tudom mi van, de erről kijelenthetem, hogy csak beteg lettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!