Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányok miért nevezik úgy a fiúkat/férfiakat, hogy "pasi"?
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 14:25
1/16 anonim válasza:
mert azok :D miert tik miert nevezitek ugy a lanyokat h csajok??
2/16 A kérdező kommentje:
Nekem a pasi szó nem igazán jön be. A csajt sem szeretem használni.
2009. aug. 18. 14:32
3/16 anonim válasza:
Fogalmam sincs, hogy ez honnan jött, de engem is zavar. Én azt is utálom, amikor jön egy undorító, beképzelt hülyegyerek, és magyaráz, hogy a csajom így meg úgy. Mi ezzel inkább csak viccelődni szoktunk, én nem akarok senkinek sem a "csaja" lenni, a barátom pedig a "pasija". Olyan lekezelő...
4/16 anonim válasza:
elso vagyok... bocs... en ugy ertelmeztem h altalanosagban... de ha igy parkapcsolatba gondoltad akkor egyet ertek veletek... ense vagyok senkinek a csaja, azt ense szeretem, viszont a baratnoje annal inkabb. es nekem is baratom van nem pasim :)
5/16 anonim válasza:
Nemtudom de nekem se tetszik ez a kifejezés :S
Olyan idétlen mikor valaki aztmondja "pasim" :S
18/L
6/16 anonim válasza:
Én se szeretem ezt használni.
Szerelmemet barátomnak hívom. :)
7/16 anonim válasza:
Az én barátom is utálja a pasi kifejezést. Szóval inkább barátom, szerelmem,párom, uram, apa :D
8/16 anonim válasza:
Nekem se jön be a "pasi" szó!!!! HALLOD ASSZONY!!!!!!!!!!!!!!! XD
9/16 anonim válasza:
Én nagyon utálom ezt a szót nagyon feltud idegesíteni. És nem csak akkor ha vki a párjának mondja ezt. Ez a férfiaknak olyan lekezelő. Ha ezt mondják nem is érzem magam férfinak. Ha erre a szóra gondolok akkor egy olyan vki ugrik be aki az egész testét borotválja lábától a seggén keresztül az egész felsőtestét.xD
Nyugodtan lepontozhattok én akkor is így gondolom és ez a véleményem mert ez nagy feltudja b...ni az agyam!
10/16 anonim válasza:
15:45!
Én is pontosan így gondolom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!