Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Belebetegedni a szerelembe? Valós lehetőség ez?
Természetesen egy beteljesületlen szerelem okozta fájdalomra gondolok. Okozhat-e fizikai tüneteket, betegséget a hosszan tartó lelki szenvedés?
Néha már úgy érzem, hogy szétfeszít a fájdalom, mert nem lehetek vele :-( félek, hogy ez előbb-utóbb az egészségem rovására megy (nem eszek, nem tudok aludni, folyton szomorú és frusztrált vagyok)
Ha elhatározod magad nincs semmi ami ebben megingathatna..
Én nem azt tanácsoltam, hogy felejts el, hanem hogy ne tedd tőle függővé az életed!
Neki nem ér annyit ez a "szerelem" mint az egzisztenciája, de Neked ér annyit, hogy az egészséged és az életed tönkretedd..
Ne pazarold az időd olyanra, aki nem érdemes rá.
21/N
12-es nagyon jól összefoglaltad a lényeget
csak ez a fránya szerelem olyan, hogy értelmetlen dolgokat tetet meg az emberrel :(
nagyon lassan kimászol majd ebből, kérdező, de ezt az utat meg kell járni
keress valamit, amiben kihozhatod magadból a legtöbbet, én nekem az vált be, hogy verseket írtam
Ha ér annyit ez a szerelem, akkor tesz a változásért és együtt csináljuk tovább. Felesleges ezzel töltenem a gondolataim. Minden percben ezen agyalnom, hogy akkor mi lesz? Érek-e annyit? Idővel úgyis kiderül..
Ha pedig nem, akkor akármennyire fáj, de jól döntöttem, és időben! majd másnak érek annyit.
Remélem érted, miért meséltem el a történetem..
Ne add fel az elveidet és mindened őérte! Ne hagyd hogy
tönkretegyen a bizonytalanság.
21/N
az előbbi hozzászólásomnak a fele kitörlődött.. ezért olyan zavaros. de mindegy, már nem fogalmazom újra, ne haragudj.
ez nekem mindig segített: http://www.youtube.com/watch?v=JmEdpZkS_w4 Soha már!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!