Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3-szor voltam egy prostinál de belém szeretett és zaklat! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Voltam párszor egy kis csajnál de belém szeretett.Egyfolytában hívogat és nem szál le rólam.Már lecseréltem s zámom de azt is kiderítette valahonnan.Azt hiszem belém szeretett,és azt mondta ha nem megyek hozzá akkor öngyilkos lesz...azt mondta hogy nem csak szexelni akar de látogassam meg,fenyegetőzik.Mit tegyek?2012. nov. 30. 11:41
11/18 A kérdező kommentje:
Amúgy az egyik válaszoló kérdezte hogy van e stricije..úgy tudom nincs neki,vagy legalábbis nem olan feltünő.Mert hallottam hogy vannak lányok akiknél a másik szobában van elbújva a strici pitbull kutyákkal meg ilyenek...de nála szerintem nincs senki,de az is lehet hogy egy kocsiban ül lennt egész nap.Nem akarok ilyenekbe belefolyni..kitudja a strici hogy venné ha megtudná hogy több van köztünk..nem akarok bajt magamnak,amúgy szerintem úgy is azért rúg kapál értem mert nem egy besz@ri alak vagyok és már arra is gondoltam hog én menekülő lennék neki...kitudja hogy fnyegetik meg ezeket e csajokat a stricik..
2012. nov. 30. 12:26
13/18 anonim válasza:
Nem arrol van szo, hogy vedd feleségül és ajándékozzon meg sok gyerekkel, de az, hogy privátban megdugni más, mintha fizetsz neki, nagyon kétszinü viselkedés részedröl (szerintem)
14/18 anonim válasza:
Valószínűleg bepróbálkozik minden olyan kuncsaftnál, akiben lát esélyt, hogy másfajta életet tud neki biztosítani.
15/18 Diavolino44 válasza:
1.) Sztem is kamu
2.) ha igaz akkor meg, nemelyik csajnak a szorakozo helyeken tobb f@aszt fogott mint egy hivataos. Sztem ne is foglalkozz vele. Mond h van mar csaod, ennyi, az ongyilkossaggal csak fenyegetni szoktak.
16/18 anonim válasza:
gondolkozz női észjárással:
lehet, hogy csak meg akar fogni, mert azt hiszi hogy ki tud használni. nem hiszem, hogy komolyan gondolja. mindenesetre ha volt szerencséd megfogni egy ilyen idegileg labilis kötődő csinos lányt akkor én nem engedném a helyedben, független attól hogy ku *rva vagy sem.
17/18 anonim válasza:
"nem egy besz@ri alak vagyok"
de egy nőt nem tudsz lerázni...érdekes:D
18/18 anonim válasza:
Hát elég érdekes kis szituáció, bár ahogy írtad lehet, hogy egy kiútnak lát téged, a te dolgod eldönteni mit akarsz, de szerintem ne nagyon hitegesd csak azért, mert kaphatsz egy ingyen menetet, ha már ilyenekkel fenyegetőzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!