Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégis mi volt ez? Pánikroham?
Tegnap lefeküdtün barátommal, nem ez volt az első alkalom, és nem vele vesztettem el a szüzességem. Picit problémás a szexuális életünk, mert nem tudom magam annyira elengedni mellette, de megbeszéltük és dolgozunk a dolgon. Tegnap azonban egyszercsak görcsbe rándult a gyomrom, remegni, sírni kezdtem és utána még fél órán át azon imádkoztam, hogy nehogy hányjak... Persze, ő egyből megölelt, és kérdezgette, hogy mit csinált rosszul, nem volt-e durva, de semmi ilyesmiről nem volt szó. Előjáték közben picit kizökkentem, mert fájt, amit csinált, de szóltam, és utána már nem volt gond, ezért nem is értem ezt az egészet.
Korábban volt hasonló, de nem vele, és akkor sem a másik féllel volt probléma. Nem voltam soha szexuálisan bántalmazva, vagy bármi ilyesmi.
A kérdés: mi a fene lehet ez, és hogy tudnám kezelni?
Nem bántottak kiskoromban, ez biztos. És korábban az sem okozott gondot, ami tegnap történt, nem volt új a póz, vagy bármi. A korábbi esetnél pedig pettingnél jött elő, sőt, utána volt, hogy egy csóktól.
Nyilván, ha nem kapok normális infót, amivel próbálkozhatnék majd elmegyek pszichológushoz, ha újra felmerül a probléma, csak gondoltam hátha van valaki, aki küzdött hasonlóval, vagy tapasztalt hasonlót. Mellesleg a pánikroham elég sokféleképp megnyilvánulhat, ismerek pár pánikbeteget, mindnek kicsit másképp jönnek elő a dolgok, ezért gondoltam én is egyből erre, mert a félelmen kívül más dologra nem nagyon tudtam gondolni közben. Hogy mitől féltem, azt meg nem mondom, nem emlékszem, csak rámtört.
jó, ha eldöntötted, h pánikos szeretnél lenni, ám legyél :)
én is láttam már pánikot, ez nem az, inkább egy erős szorongásos reakció, pszichoszomatikus dolog
Figyelj ursula,
nem eldöntöttem, csak próbálok tapogatózni és megoldást találni. Ha esetleg tipped is van a megoldásra a szakemberen kívül, bármiféle gyakorlat, vagy ilyesmi, akkor meg is fogadom.
Szakemberhez jelenleg nem tudok fordulni, a miért az az én dolgom, legyen elég annyi, hogy amint alkalmam lesz rá, megyek, de addig nem szeretnék tétlenül ülni, ami azt hiszem érthető.
Téged pedig már többször is láttalak ezen az oldalon feleslegesen, nem épp elfogadható stílusban kioktatni illetve provokálni másokat, ahelyett, hogy építő jelleggel írtál volna. Olvastam a véleményed, felfogtam, nem kell a továbbiakban válaszolnod, amennyiben nem tudsz segíteni.
Próbálj meg mindent kivesézni pároddal, ami csak kicsit is aggaszt, legyen az suli, munka, barátok, múlt, vagy esetleg vele kapcsolatban valami, amit még nem beszéltetek meg.
A szexet szerintem ne hanyagold, ha kívánjátok egymást.
Más tippem sajnos nekem sincs =/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!