Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, hogy a vonzerőm egyenlő a semmivel?! :S
Figyelt kérdés
Nem mondom hogy bombanő vagyok, de nagyjából rendben vagyok szerintem. Jól kijövök másokkal, jó a humorérzékem, de komoly dolgokról is eltudok beszélgetni akárkivel. Még sem hív el senki egy randira például..2012. nov. 29. 22:58
3/16 anonim válasza:
Szegény Cicalekvár, ne legyél annyira elkenődve, hogy itt a GYK-n várd a priviket...
4/16 anonim válasza:
Nekem sincs. Igaz fordított az eset én egy amolyan félőrült srác vagyok. De vonzerőm nekem sincs.
6/16 A kérdező kommentje:
Most nem tudok, de majd küldök :)
Nem ez az életcélom, csak szimplán kíváncsi vagyok, hogy járnak-e még ilyen cipőben. Bocs, Mr Tökéletes!
Nem tudom min kellene változtatnunk :(
2012. nov. 29. 23:03
7/16 anonim válasza:
Nekem sincs vonzerőm,ahogy önbizalmam se.
Talán ezen kéne változtatni.De hát nem könnyü,ha nem tudok miből önbizalmat meríteni.
8/16 anonim válasza:
:/
Hogy válaszolni tudjak, meg kéne ismernem téged..! :D
Amúgy a kép jöhet nekem is! :)
20f
9/16 anonim válasza:
Ejj, még a csipkelődős humort se bírod Kisasszony, ezen szerintem változtatod kellene. Különben nagyon feszültnek fogsz tűnni. És ki szereti a feszkós lányokat?
Egyébként honnan tudod a nevem? :O
10/16 A kérdező kommentje:
Hehe, ez jó:)
Bocsi, hamár feljön ez a téma, akkor elég feszült tudok lenni!
2012. nov. 29. 23:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!