Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a barátomat hogy változtasson a külsején?
figyi, sztem nyugodtan megmondhatod neki, h a szandál zoknival nemnézki túl jól. sztem ezen még nemfog megsértődni.
ezenkívül, amikor éppen jó pillanatotok van, ellehet kezdeni beszélni az öltözködésről, és rávezethetnéd vhogy, h hordjon szebb ruhákat. pl mond neki, h öltözködhetne előnyösebben is, h kihangsúlyozza h mennyire jó pasi :D vagy pl: az a felső sokkal jobban állna, mert mittomén, imádod ha egy pasin v-kivágású póló van, vagy ilyesmik. a lényeg h ne azt mond neki, h gagyin öltözködik, hanem azt hangsúlyozd, h előnyösebben is öltözködhetne, hiszen olyan jó pasi.
Kedves Kérdező!
Mondhatni azt, hogy itt "fikáznak" egyesek, holott neked van igazad!!!
Ebben a korosztályban igenis sokat számít az ember öltözködése, mindíg lesz oylan, aki kiröhögi a másikat e miatt(főleg lányok, de fiúk is), de oylan is lezs, aki nem... bár a "röhögősek" vannak többségben, ennek fényében igyekszik az ember jól öltözködni.
Amúgy az a nagypapás szanda már tényleg furcsa egy kicsit ilyen fiatal srácon.(már bocsi)
Szerintem meg nem felszínes a csaj, csak tényleg ad mások véleményére(én is ilyen vagyok), szóval meg tudom érteni, és ez nem azt jelenti h. nem szereti a barátját!
Én is azt tudom javasolni, hogy valami alkalomból vegyél neki valami jókis ruhát,vagy menjetek el együtt vásárolni, aztán ha látsz valami jó cuccot, beszéld rá, hogy vegye meg:DXD
De ha nagyon jó a kapcsolat, mindent megbeszéltek, akkor finoman megemlítheted neki a dolgot.
U.I:Ami a szívemen, a számon, szóval még mielőtt belémkötne valaki, én tényleg ezeket komolyan gondolom, nem azért írtam, mert a kérdező vagy valaki más ezt szerette volna olvasni/iylen választ várt.
17/F
Menyus
Helló,
A belső tulajdonság a fontos. Persze, ha jól van csomagolva, az csak emeli a fényét :)
Szerintem kezdd a változtatás a cipőjénél. A nagypapás cuccok jól állnak, ha rendes cipője van, és azt (magamról tudom) könnyű lecserélni, ha megfelelő tanácsokkal látják el az embert.
És küldd el neki ezt a linket:
www.thesartorialist.com
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!