Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálta ezt velem?
Pár hete rámakaszkodott egy lány. Annyira aranyosnak és kedvesnek tűnt, és addig addig húzta az agyam amíg nem találkoztam vele. Akkor is húzta az agyam. És még azután is. Úgy volt, hogy újra találkozunk de meggondolta magát, letiltott, azóta nem hogy elérhetetlen de még fenyegetőzik is, hogy feljelent zaklatásért.
Az a baj, hogy teljesen intelligens, normális lánynak tűnt (17 éves) és én érzem magam furcsán, hogy mi baj lehetett velem, hogy így lerázott és így beszél velem... egyszerűen annyira nem értem, hogy teljesen kikészített.
Ez most furcsa, de miatta leálltam az egyetemmel, hetek óta nem mozdulok ki, egész napokat alszom végig és nem tudom mi lesz velem. Teljesen leszívta az energiámat.
És igazából sajnálom. És még mindig nem értem miért ilyen. Egyszerűen hogy képes valaki ilyen lenni, vagy mi baj lehet velem, hogy ilyen kegyetlenséget érdemlek?
És egyszerűen mi az, hogy feljelentéssel fenyeget?
Miért fenyeget? Bolond ez a lány? Tényleg sikerült kifognom egy elmebeteg csajt vagy én tűnök őrültnek? Mert már nem értem.
Ha valaki fél tőlem és zaklatva érzi magát nem támad rám, hogy fel fog jelenteni, hanem egyszerűen letilt és kész.
depressziós lettem miatta.... más ezeket a nem normális ribancokat szanaszét kúrja valami kocsma wc-jében.
Én meg a lelki szart kapom tőlük.
valamilyen szinten ez is ki tud készíteni
bocs de nem tudok mást mondani, az meg rohadtul ki tud készíteni, hogy más nyalja a punciját engem meg fel akar jelenteni. Ez valahogy egy férfinak olyan mintha levágnák a faszát.
És nekem levágta.
te nem lennél ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!