Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakinek bejön egy vörös hajú pasi? (természetes)
Figyelt kérdés
2009. aug. 18. 09:32
14/22 anonim válasza:
Nekem jelenleg egy vörös hajú fiú tetszik.
16/22 anonim válasza:
Én vörös hajú lány vagyok, de nekem nem tetszenek a vörös pasik.:S
17/22 anonim válasza:
Imádom őket,meg vagyok tőlük zakkanva!!!De tényleg!
18/22 anonim válasza:
Igen: a vörös haj különlegessé, vadóccá tszi őket!
19/22 anonim válasza:
Én vörös hajú srác vagyok viszont, a vörös hajú lányok csak akkor jönnek be, hogyha nem vörheny, ergó csak a haja vörös, de a bőre nem hófehér... Legyen szép hosszú haja, lófarokba fogva, és a haja legyen sötétebb, mint a színvörös, (nekem is kezd sötétebb lenni, szerintem nem nagyon marad meg felnőtt korra a szép vörös haj)
20/22 anonim válasza:
Nekem nagyon, barátom szőkés vörös, de ősszel és télen teljesen az, nagyon szép :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!