Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Van köztetek olyan, aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Van köztetek olyan, aki tényleg az igazán kedves, és aranyos, nem a nagyképű, mindenkit eltipró, és mindenkit megszerző lányokra bukik?

Figyelt kérdés

Régebben ismerkedtem egy olyan sráccal, aki azt mondta, hogy ő az aranyos, kedves, visszafogottabb lányokat szereti. Erre most egy beképzelt, nagyszájú, cicababa, flegma lánnyal kavar...

Jó, egy fecske nem csinál nyarat, tudom, csak úgy érdekel a véleményetek :)

Szóval a fent említett "az igazán kedves és aranyos" lányon azt értem, akit nem a bulizóhelyeken látsz minden hétvégén, aki tanul, okos, értelmes, meg tud szólalni egy társaságban, és nem csak úgy, hogy "Na mizzzuuh, csajszikáám?!" Aki szintén szeret csinos lenni, és kacérkodni, flörtölgetni, de csak egyel, akivel komolyan gondolja.

A tapasztalataim azt mutatják, hogy a fiúk nem bánják, hogy milyen "használt" már a lány, ha ki van szemöldökig sminkelve, meg úgy látszik, hogy benne lenne mindenben, akkor az már nyerő! És ez elég elszomorító nekem...

Mert oké, hogy amelyik fiú ilyen lányra bukik, az ő maga olyan is... csak hát akkor is kíváncsi vagyok a véleményetekre! :)

Kort is írjatok, legyetek szívesek!

Köszi! :)

2012. nov. 28. 22:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Első 22:33-as vagyok.

De járunk utcára, én magam is és tudom, hogy valahol ott vagytok ti is, de a tömegben nehéz kiszűrni, hogy ki milyen :)

2012. nov. 28. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
Melyik város utcáira? :D
 13/19 anonim ***** válasza:

Annyira belefáradtam már ebbe..

IGEN AZ ILYEN CSAJOKAT SZERETJÜK!

A cicababák d*gásra jók:)

F

14/19 anonim ***** válasza:

Persze, hogy vannak ilyenek is, szerintem mindenkinek alapvető igénye, hogy kedves barátnőt találjon.

Kapcsolatot olyan lánnyal nagyon nehéz kialakítani, akivel nem lehet jókat beszélgetni.

Ha keveset jársz bulizóhelyekre, akkor hol szoktál ismerkerni?

18 F

2012. nov. 28. 22:54
 15/19 anonim ***** válasza:

Van! az én tapasztalatom pedig az, hogy a kedvesnek, aranyosnak tűnő lányokban sokkal nagyobbat lehet csalódni, mert tőlük azt várom hogy valóban, kedves legyen és törődjön mások érzéseivel, ne használja azokat ki, ne szórakozzon az emberekkel.

egy bunkó, flegma csajban nem fogok csalódni, azt kapom amire számítok, és nem érdekel használt. a kedves, aranyos lányok mindig előadták, hogy milyen erkölcstelen ez meg az a lány, hogy ők ezt nem is értik... a vége aztán mindig az lett, hogy csak szórakoztak velem! mert ők "nem úgy" gondolták, hanem úgy hogy csak barátok vagyunk, azért keres, azért jön oda, azért ír rám amikor nagyon jól tudta.... a legtuskóbb srác az exe, de csodálkozik, hogy nem ő lett a gyerekei apja...

a nem rendes lányok legalább annyira szépek, lehet hogy nem lehet bennük megbízni, de mégis őszintébbek!

25F

2012. nov. 29. 08:12
 16/19 anonim ***** válasza:
Van! De ez nincs a homlokomra tetoválva, szóval az utcán biztos nem fogsz felismerni.
2012. nov. 29. 09:58
 17/19 A kérdező kommentje:

Kedves 6. és egyben 11. Válaszoló!

Persze, nehéz kiszűrni "minket", de Titeket is... :( :)

Kedves Lasix!

Nálam nem csak a szórakozóhelyeken merülne ki az ismerkedés, bár ott is lehetne ismerkedni, ha járnék (ritkán járok azért :) de az tényleg ritka... és olyankor sem vagyok az a kezdeményezős típus...), de egyébként sem nagyon szoktam ismerkedni. A kérdésben említett sráccal a neten beszélgettünk. A többi olyan esetet meg, ahol inkább a beképzeltebb, vadabb, mert önteltebb lányt választják, azt csak a környezetemben látom :)

Kedves héhaver!

Részben igazad van. Nagyon is. De azért nem minden aranyos lányban csalódik az ember. :) Bár azért furcsa az a felállás, hogy "lehet, hogy nem lehet bennük megbízni, de mégis őszintébbek". Nos, nekem már akkor nem kellene a srác, hogyha nem tudok benne megbízni, hiába őszinte... olyankor vége az egész dolognak.

Kedves ssx44!

Nem gondolkodtál mostanában egy új tetkón?! :D Csak viccelek. :)

Huh, na, azt hiszem, mindenkinek válaszoltam, akinek szerettem volna. A többieknek is köszönöm, hogy írtak. :)

2012. nov. 29. 15:45
 18/19 anonim ***** válasza:
De, már gondolkoztam rajta, csak túl kicsi a homlokom, pedig sok mindenek rá kellene férnie.
2012. nov. 29. 17:22
 19/19 A kérdező kommentje:
:)
2012. nov. 29. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!