Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan értessem meg Vele, hogy nem vagyok Belé szerelmes?
Figyelt kérdés
Van egy nagyon jó Barátnőm, de tényleg csak barátkozni szeretnék Vele. Az utóbbi napokban beetette vele vmi félnótás, hogy én szerelmes vagyok Belé, és azóta nem áll velem szóba. Nem veszi fel a telefont a 10. próbálkozásra sem, és hiába írok, mint egy idióta f@szbukon is, nem válaszol. Ha élőben elkapom, akkor azt mondja, hogy meg sem kapta az üziket, pedig kiírta az a sz@r, hogy látta. Elegem van, már erősen olyan érzésem van néha, hogy falhozb@sznám azt a rohadt telefont, egyszerűen beleőrülök, hogy nem beszélhetek ezzel a Nővel.
Mit tegyek?
Én 21/F, Ő 19/L
2012. nov. 28. 22:10
1/4 anonim válasza:
biztos hogy nem vagy belé szerelmes?
2/4 anonim válasza:
várj egy kicsit, amíg elül a dolog. ha jóban vagytok, akkor kis idő múlva megint fogtok beszélgetni, majd akkor elmondod neki, mi a hézag
3/4 anonim válasza:
A szerelem és a gyűlölet édes testvérek.
Te sem tudod melyik látogatott meg!
4/4 anonim válasza:
Én pontosan akkor éreztem ilyet mikor totál bele voltam zúgva a pasiba, habár én lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!