Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza tartana a félelem és a régi emlékek? Mit is kellene tennem?
Van egy srác, akit bár élőben nem ismerek, az egyik roknom ismerőse, és hát már képről bejön nekem, én is neki, most is beszélgetünk, kedves aranyos meg minden. És mesélte most neten hogy van egy csaj barátja, akivel bár nem jártak, de anno megfordult mindkettejük fejében a dolog, hogy összejönnek, de barátok maradtak. A mai napig találkoznak néha, nagyon jóban vannak.
Ha minden igaz én nemsokára megismerem élőben a srácot.
De kicsit messze lakik tőlem, és féltem aszívemet, hogy esetleg belezúgok, és ő meg kihasznál, és pl megcsal vagy átver. Mert az előző pasim pont így lány baráttal csalt meg, és benne is bíztam, és nagyon szerettem, és összetörtem szakítás után. Nem akarom ezt még egyszer átélni. De nagyon húz a szívem a fiú felé, látni akarom. De az eszem nem enged. Félek, mit tehetnék?
plusz a csajszi jövőhéten őt fogja maszírozni mert masszőrnek tanul a lány, kedves a srác mert elujságolta nekem. biztos nem azért hogy féltékeny legyek vagy ilyesmi, csak elmesélte hogy szerinte ez tökjó. hát érdekes...
mi lesz ha találkozom vele és nagyon bejön és összejövünk vagy bármi és már nem fogok tudni parancsolni a szívemnek meg az eszemnek se...és megszívom vagy a csaj miatt dobni fog majd?? :/
Bocsánat, de HA nem is lenne szándéka a csajjal kavarni, azért egy masszázs... Lehet, én vagyok a paranoid, de én biztosra venném, hogy lenne ott köztük valami. Na nem biztos, hogy több szexnél, de az egészen biztos, hogy lesz.
Ha meg ez bekövetkezik, Neked rosszul fog esni, és majd beugrik a régi emlék...
Nem tudom, esetleg 1-2 hónap múlva térj vissza rá, ha addig nem jön össze ezzel a csajjal, akkor találkozgassatok többször:)
igazad lehet.
a kérdés már csak az, hogy ezt miért mesélte el nekem??? mind azt hogy a csajjal össze akartak jönni anno de mégsem, és mind azt hogy masszázsra megy??? nem értem. Miért kellett elmondani ezt nekem???
és akkor miért teper nálam annyira és miért akar engem megismerni??
értem. a nagy kérdés hogy mit tegyek, ha ír vagy kedveskedik nekem, mert eddig poénkodtam vele, kedvesen fogadtam stb. de ez most nagyon rosszul esett.
Ne írjak vissza neki? és ha találkára kerül majd a sor??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!