Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Terhesség vagy egyéb nőgyógyászati probléma?
Figyelt kérdés
Előző hónapban amikor elmúlt a mensim utánna még barnásán vareztem....de nem sokat ...ez végig megvolt így amíg most megnem jött....na de ez már nem olyan rendes menstruációs vérzés hanem barnás pirosas....halvány és nem is sok....szombaton jött meg...és azóta ezzel a "menstruációval" együtt furan fáj a hasam.....nem tudom h mensis fájdalom e....de pl amikor hirtelen felállők néha belegörcsöl vagy lüktetni kezd a méhem tájékán.....ha megnyomom nem fáj különösebben... Segitsetek kérlek.....megköszönöm a rendes válaszokat !2012. nov. 28. 20:47
1/4 anonim válasza:
Szerintem menj el nőgyógyászhoz biztos ami biztos alapon. Biztos nincsen komoly baj, de nem árt kivizsgálni
2/4 A kérdező kommentje:
Én is úgy gondoltam h elmegyek.....de meg letudom a fájdalmat a mensinek...de ez terhességre nem utalhat?...nagyon félek ettől
2012. nov. 28. 20:54
3/4 anonim válasza:
Nem terhesség, sőt!
Ez azért van, mert sok hideg helyre leülsz. Valószínű, hogy begyulladt a petefészked.(ez egy tipikus jel)
Menj el orvoshoz, mert a dolog komoly, meddőséget is okozhat.
4/4 A kérdező kommentje:
Rendben...amint elmúlt a mensim elmegyek......köszönöm a válaszokat sokat segítettek
2012. nov. 28. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!